Beneficiile unui abonament la Crystal Dental Clinic

Un zâmbet frumos și sănătos este mai mult decât o carte de vizită. Este simbolul sănătății tale, al stării de bine și al încrederii în sine. Știm cu toții cât de important este să ne vizităm periodic medicul dentist, dar cum am putea face asta fără a ne goli complet portofelul? Răspunsul este simplu: abonamentul la Crystal Dental Clinic.

Iată de ce să alegi un abonament la clinică noastră și care sunt beneficiile acestuia:

1. Economie

Abonamentul oferă acces la prețuri reduse pentru diverse tratamente, de la cele de bază, precum igienizarea, până la tratamente mai complexe, inclusiv ortodontice sau de estetica dentara. Gândind pe termen lung, vei constata că faci o investiție inteligentă.

2. Vizite regulate fără griji

Fiind abonat, ești programat automat pentru controalele periodice, astfel încât să previi complicațiile și să te asiguri că zâmbetul tău rămâne radiant.

3. Prioritate la programări

În cazul unor urgențe dentare sau chiar pentru o programare obișnuită, abonații beneficiază de prioritate in limita disponibilităților.

4. Acces la tehnologii moderne

Crystal Dental Clinic este dotată cu echipamente de ultimă generație, iar abonații au acces garantat la acestea, asigurându-se astfel că beneficiază de tratamente de top.

5. Flexibilitate în plăți

Pe lângă prețurile reduse, oferim și planuri flexibile de plată, adaptate nevoilor fiecărui pacient.

6. O relație de încredere

Devenind abonat, construiești o relație de durată cu medicul dentist. Acesta îți va cunoaște istoricul medical, nevoile specifice și îți va oferi servicii personalizate.

 

Un abonament la Crystal Dental Clinic nu este doar un pachet de servicii, este o investiție în sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Cu un astfel de abonament, te asiguri că zâmbetul tău este în mâini bune, în mod regulat, și că beneficiezi de cele mai bune servicii stomatologice din București. Te invităm să descoperi toate beneficiile pe care le-am pregătit special pentru tine!

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice