Tratamente stomatologice

Bine de știut

Cele mai importante 5 avantaje ale implantului dentar 

Adesea, primim întrebări de la pacienții noștri privind avantajele și dezavantajele unui implant dentar. Întrucât vrem ca întotdeauna să creăm așteptări realiste, suntem mereu pregătiți cu informația exactă și corectă, venind în întâmpinarea nevoilor tuturor celor care aleg Crystal Dental Clinic pentru orice fel de tratament.

Fiind unul dintre cele mai solicitate tratamente stomatologice pentru care pacienții noștri se prezintă la medic, reprezentând, totodată, o intervenție complexă și de durată, implantul dentar este o metodă sigură prin care îți readucem zâmbetul pe buze.

Indiferent de motivul pentru care ai pierdut unul sau mai mulți dinți naturali, soluția stă în mâinile și priceperea stomatologilor din clinica noastră. De aceea, pentru a evita teama și nesiguranța cu privire la procedura de implant dentar, îți facem cunoscute 5 dintre motivele esențiale pentru care această intervenție este benefică sănătății tale pe termen lung:

1. Tehnologie modernă

Implanturile dentare se execută la Crystal Dental Clinic cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, precum tehnica PRGF, dar și cu precizia și răbdarea caracteristice medicilor dentiști de la clinica noastră. Dacă te confrunți cu efectele căderii dinților, ale cariilor și ale afecțiunilor ce nu mai permit ca dintele să fie recuperat, implantul dentar nu doar că reprezintă alternativa sigură și eficientă, ci și cea mai potrivită din punct de vedere estetic. Nu merită să aștepți în detrimentul sănătății tale. Optează cât mai curând pentru un aspect natural și funcționalitate precisă a danturii!

2. Sănătate pe termen lung

Această intervenție nu are un rezultat temporar, ci îți oferă siguranța unei danturi rezistente pe termen lung, precum și îmbunătățirea imediată a masticației și a vorbirii, dacă menții igiena orală optimă. Structura din titan, bontul protetic și coroana sunt bio-compatibile cu organismul, ceea ce exclude posibilitatea unor reacții adverse din partea organismului sau a respingerii implantului. La scurt timp după intervenție, îți poți relua obiceiurile zilnice, recăpătându-ți încrederea într-un zâmbet impecabil.

3.Stopează atrofia osoasă

Implanturile limitează pierderea masei osoase. Lipsa dintelui determină deteriorarea graduală a osului, proces ce începe chiar din primul an în care locul nu este stimulat de un dinte, agravându-se odată cu trecerea timpului. Astfel, implantul menține sănătatea osului și a gingiei, având un rol esențial în combaterea efectului de deformare a gurii și a întregii fețe, precum și îmbătrânirea prematură. Ai încredere în priceprea și profesionalismul nostru pentru a preveni efectele neplăcute ale lipsei dinților, înlocuindu-i cu implanturi de calitate.

4. Protejează întreaga dantură

Cu ajutorul unui astfel de tratament nu îți protejezi doar un dinte, ci întreaga dantură, întrucât implanturile dentare asigură susținerea necesară pentru dinții limitrofi. În lipsa unuia, degradarea treptată a sănătății osului și gingiei este inevitabilă. În consecință, toți dinții vor avea de suferit, riscând să devină instabili, în timp ce această situație poate deveni chiar sursa unor afecțiuni complexe. Avantajul unui implant este că previne orice sursă de disconfort dentar pe termen lung.

5. Intervenție simplă și nedureroasă

Nu în ultimul rând, intervenția necesară pentru realizarea implantului nu este foarte dureroasă datorită anesteziei,uneori este mai simplă decat o extractie dentară, iar întreg procesul de vindecare se desfășoară pe o durată de 3 până la 6 luni, pentru a asigură reconstrucția corectă a zonei și a viitoarei coroane dentare. În acest interval se inserează implantul, ce înlocuiește rădăcina distrusă a dintelui, apoi bontul protetic realizat din titan, pentru ca apoi să fie montată coroana. Medicii clinicii noastre stomatologice lucrează cu atenție, acordând prioritate confortului și sănătății tale depline, un motiv în plus pentru a te orienta către implantul dentar ca soluție a problemelor de ordin stomatologic.

Implantul dentar nu trebuie să fie o sursă de teamă, ci o modalitate prin care să-ți recapeți frumusețea unui zâmbet perfect și sănătos, precum și plăcerea de a te bucura de vizitele la medicul stomatolog.

Programează-te online la Crystal Dental Clinic pentru a beneficia de cele mai bune servicii dentare, dar și de îndrumare și un tratament executat cu precizie și profesionalism.

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp