Tratamente stomatologice

Bine de știut

Cimentarea definitivă a unei coroane integral ceramice

La Crystal Dental Clinic ne trec zilnic pragul, oameni care necesită diferite intervenții stomatologice. Unele cazuri sunt mai complexe, iar altele sunt mai ușoare. La unele cazuri tratamentul se întinde pe o perioadă mai lungă, iar la altele pe o perioadă mai scurtă. Toate ca toate, ne bucurăm că de fiecare dată rezultatul final este unul care să-l ajute pe pacient să beneficieze de un zâmbet cât se poate de frumos.

La fel a fost și cazul unei paciente, în vârstă de 32 de ani, care s-a prezentat în cadrul clinicii Crystal Dental Clinic pentru o consultație estetică, la doamna doctor Daniela Enache, fiind nemulțumită de aspectul dintelui incisiv superior. Acest dinte a suferit o modificare a culorii naturale după un tratament endodontic realizat în trecut, în afara clinicii noastre. S-a luat în calcul îmbunătățirea aspectului acelui dinte printr-un retratament endodontic, realizat la microscop, dar pacienta a dorit realizarea unei coroane integral ceramice, care în final a acoperit dintele afectat.

Tratamentul a necesitat următorii pași:

  • Amprentă dentară;
  • Pregătirea și șlefuirea minim invazivă a dintelui;
  • Cimentarea unei coroane provizorii, pentru a oferi confort atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, pe timpul realizării de către laborator a lucrării definitive;
  • Cimentarea definitivă a coroanei integral ceramice.

După cum poți vedea, se poate observa în poza de mai jos schimbarea și naturalețea dintelui tratat de către doamna doctor Daniela Enache.

7sNhvZlK 1534408930

Vrei să beneficiezi şi tu de tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde cu ajutorul microscopului dentar? Programează-te pentru o consultaţie la unul dintre specialiştii noştri.

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp