Tratamente stomatologice

Bine de știut

Implant dentar: tratament si beneficii

Ce trebuie să știi despre un implant dentar

Tratamentul cu implant dentar reprezintă o tehnică modernă de înlocuire a unui dinte lipsă fiind executat de un medic specialist implantolog.

Ce este un implant dentar

Un  implant dentar este o piesă din titan sau zirconiu ce înlocuiește rădăcina dintelui și se integrează biologic pe arcada dentară.

Cum se realizează un implant dentar

Chiar dacă această intervenție ți se poate părea complicată, trebuie să știi că în zilele noastre, este un tratament comun, iar atunci când este executat corect de un medic specialist, în cele mai multe cazuri, nu presupune niciun disconfort. Tratamentul cu implant dentar se realizează în condiții sterile absolute, într-o poziție stabilită cu precizie anterior intervenției. După o perioadă de aproximativ 4-6 luni, implantului i se atașează o altă piesă din titan, peste care se plasează coroana care înlocuiește dintele lipsă.

Iată care sunt beneficiile unui implant dentar realizat în cadrul Crystal Dental Clinic:

  • Folosirea materialelor de cea mai bună calitate,  100% biocompatibile cu organismul – ceea ce face ca implantul să se comporte ca un dinte natural, eliminându-se disconfortul sau riscul de respingere ale implantului.
  • Chiar dacă ți-e teamă și amâni această procedură, avem o veste bună pentru tine! Specialiștii clinicii noastre, în exclusivitate, folosesc inclusiv tehnica de sedare profundă. În acest mod, nu vei simți niciun disconfort la inserarea implantului precum și la celelalte proceduri medicale.
  • Implantul dentar se va realiza pe baza unui plan de tratament realizat de o echipă întreagă de specialiști: medic chirurg, parodontolog, protetician, estetician, ortodont.

Atunci când apelezi la tratamentul cu implant dentar, asigură-te că optezi pentru specialiști cu o experiență vastă, dar și o clinică stomatologică care utilizează tehnologii revoluționare. Pacienții Crystal Dental Clinic beneficiază de servicii stomatologice premium, iar rezultatul lucrării va fi impecabil. Programează o vizită și discută cu unul dintre specialiștii noștri!

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp