Tratamente stomatologice

Bine de știut

În cât timp se realizeză îndreptarea dinților cu un aparat dentar invizibil

Îndreptarea dinților este un serviciu din ce în ce mai accesat de către pacienți, deoarece aceștia își doresc un zâmbet impecabil.

Dacă și tu te confrunți cu o problemă ortodontică și ai nevoie de aparat dentar, cu siguranță te interesează care este durata de îndreptare a dinților. Durata de purtare diferă în funcție de tipul de aparat dentar pe care îl alegi să îl folosești.

Îndreptarea dinților cu un aparat dentar invizibil

Aparatul dentar invizibil Spark utilizează o tehnologie de ultimă oră în materie de îndreptarea dinților. Tehnologia Spark oferă un tratament ortodontic cu o precizie, claritate și eficiență incredibile. Ca pacient, nici nu vei simți că porți aparat dentar. Nu vei resimți durere, ca în cazul unui aparat dentar clasic și cel mai important, acesta nici nu se va observa.

Care este durata de îndreptare a dinților cu un aparat dentar invizibil

În cazul utilizării unui aparat dentar clasic, durata de îndreptare este una îndelungată, care poate ajunge și la 2-3 ani. Îndreptarea dinților cu un aparat dentar invizibil este foarte eficientă și se realizează în aproximativ 6-8 luni. Practic, într-un timp foarte scurt, poți zâmbi cu încredere, bucurându-te de dinți perfect drepți. Fiecare gutieră activă se poartă o săptămână așa încât de la începutul tratamentului poți să știi cu precizie în câte săptămâni vei avea zâmbetul mult dorit.

Un avantaj important al acestui tip de aparat dentar, este faptul că poți da gutierele jos atunci când mănânci sau îți realizezi igiena orală.

Îndreptarea dinților în cadrul clinicii Crystal Dental Clinic

Atunci când iți dorești servicii stomatologice premium, cu siguranță trebuie să apelezi la specialiștii de la Crystal Dental Clinic. Medicii ortodonți dispun de acreditarea oficială oferită de Spark Clear Aligners, oferind sute de zâmbete perfecte ani la rând. Acest lucru conferă încredere pacienților într-un serviciu corect realizat, cu rezultate optime.

Realizează și tu o programare și bucură-te de eficiență în îndreptarea dinților cu un aparat dentar invizibil de la Spark. Obține rezultatele pe care ți le dorești într-un timp mult mai redus și cu efort minim!

 

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp