Tratamente stomatologice

Bine de știut

Ortodonție copii și adulți. Importanța dinților drepți

Zâmbetul este o carte de vizită importantă pentru fiecare dintre noi, iar dinții drepți îl completează de minune. Tehnicile actuale de ortodonție copii și adulți vin în ajutorul pacienților, prin aparate fixe sau mobile de ultimă generație.

Dinții drepți au atât rol estetic, dar și mai important, este rolul rolul funcțional. Alinierea perfectă realizată de noi prin îndreptarea dinților asigură o mușcătură perfectă.

Ce este ortodonția?

Ortodonția reprezintă o specializare a medicinei dentare ce are ca scop principal corectarea anomaliilor dentomaxilare. Ortodonția presupune îndreptarea dinților cu ajutorul unui aparat dentar.

Când este recomandat să apelezi la un medic specialist ortodont?

Cel mai prielnic moment pentru a descoperi o anomalie dentară este în copilărie, cel mai târziu la vârsta de 7 ani. Este cel mai prielnic moment pentru a evalua eventuale probleme ale maxilarului și ale dinților și a le trata corespunzător.  

Cauzele care duc la anomalii dento-maxilare

Cauzele pentru care maxilarul și dentiția se deformează sunt din cele mai diverse. Dacă obișuniești să scrâșnești din dinți, suferi de diferite afecțiuni sau ai obiceiuri nepotrivite ca suptul buzei, al limbii sau al degetului, află că acestea pot deforma maxilarul. Respirația orală de asemeni induce de o dezvoltare deficitară a maxilarului superior. În toate aceste situații, dinții tăi nu vor mai fi aliniați, iar mușcătura va fi afectată.

Un zâmbet frumos și sănătos îmbunătățește stima de sine și îți oferă mai multă siguranță. Cu ajutorul tehnicilor de ortodonție copii și adulți, poți corecta anomaliile dentomaxilare.

 

Care este momentul prielnic pentru a începe tratamentul dentar?

Cel mai bine este să înceapă pe la 8-9 ani pentru ca rezultatele să fie stabile în timp. Cu toate acestea, în zilele noastre și pacienții adulți pot beneficia de tratamente ortodontice computerizate de ultimă generație, complet invizibile.

 

Bucură-te de avantajele tratamentului ortodontic și de o sănătate orală, de un zâmbet perfect toată viața.

Apelează cu încredere la serviciile Crystal Dental Clinic și fă o programare la unul dintre medicii noștri specialiști ortodonți pentru a găsi cele mai bune soluții.

             

 

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp