Tratamente stomatologice

Bine de știut

Profilaxie cu laser. Avantajele unui detartraj complet cu laser

Periajul zilnic și corect al dinților nu este întotdeauna suficient pentru a avea un zâmbet cuceritor. Un detartraj complet cu decontaminare laser te ajută să previi și să ții sub control cele mai uzuale probleme cauzate de carii și probleme gingivale.

Ce presupune procedura de detartraj complet cu laser?

Această procedură constă într-un set de manopere care au ca scop eliminarea depunerilor de tartru ce pot influența apariția cariilor dar și a bolilor gingivale.  Un detartraj complet cu laser are rolul de a preveni cariile dentare și inflamațiile gingivale superficiale sau profunde. Cei mai importanți factori care influențează dezvoltarea tartrului la nivelul dinților sunt bacteriile și alimentele bogate în zaharuri și carbohidrați.

În ce constă procedura de detartraj complet cu laser realizată la Crystal Dental Clinic?

Înainte de începerea propriu-zisă a igienizării, se verifică nivelul depunerilor de tartru cu ajutorul unui revelator de placă bacteriană și a unui instrument special. Astfel medicul va ști care sunt zonele în care trebuie să insiste și care sunt cele mai puțin afectate de depuneri.

Care sunt pașii acestei intervenții?

Procedeul de curățare profesională a dinților se realizează în 3 pași simpli. Acesta nu implică durere și niciun disconfort în timpul actului medical.

Detartrajul complet cu laser

Blocurile de tartru, atât cele gingivale cât și cele subgingivale, sunt îndepărtate cu ajutorul unei anse metalice de diferite forme.  Toate procedura de detartraj complet se bazează pe mișcările de vibrație produse de ultrasunete. Vibrațiile desprind tartrul de pe suprafețe fără a afecta dinții și gingiile.

Periajul profesional

După finalizarea procesului de detartraj complet, se realizează periajul professional. O pastă specială abrazivă și o periuță circulară curăță suprafața dentară pentru a reda strălucirea.

Air flow

Procedeul se realizează cu ajutorul unui aparat care generează un jet de aer, apă și bicarbonat de sodiu, care igienizează chiar și zonele interdentare și subgingivale.

Decontaminare laser

Procedeul se realizează cu ajutorul unui laser de ultimă generație care sterilizează spațiile mici între gingii și dinți. La finalul intervenției se aplică geluri cu proteine din lapte pentru a hidrata țesuturile și la nevoie, geluri de fluorizare.

Profită de beneficiile pe care profilaxia cu decontaminare laser le oferă danturii tale, acum la Crystal Dental Clinic. Un detartraj complet la fiecare 6 luni te ajută să te bucuri de un zâmbet sănătos, pe viață

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp