Tratamente stomatologice

Bine de știut

Și tu îți dorești dinți perfect aliniați într-un timp foarte scurt?

Acum poți beneficia de rezultate extraordinare, în cel mai scurt timp posibil datorită celei mai moderne tehnici ortodontice, corticotomia. Prin aceasta se accelerează tratamentul, scurtându-se timpul necesar purtării aparatului cu până la jumătate!

Un disconfort în tratamentele ortodontice îl poate reprezenta durata acestora. Pentru un tratament dentar complet, în funcție de gradul de complexitate, e posibil să fie nevoie de purtarea aparatelor vreme de doi sau chiar trei ani, fapt ce poate fi ușor incomod chiar dacă s-a optat pentru un aparat dentar invizibil. Astfel, venim în sprijinul pacienților adulți cu o nouă procedura pe care specialiștii noștri o utilizează cu succes, corticotomia.


Cum funcționează?

Dinții se deplasează prin oase. Pentru a se putea deplasa, este necesară aplicarea unei forțe controlate asupra acestora. Osul are două componente, cortexul (exterior, dens și greu) și măduvă (spongioasă și moale). Astfel, gradul de dificultate al mișcării vine în principal din osul cortical. Prin intervenții asupra acestuia, viteza de deplasare a dintelui crește semnificativ.

Ce se întâmplă practic: se realizează incizii fine la nivelul osului, pe o suprafața și adâncime controlată și se repoziționează gingia cu ajutorul suturilor. Astfel, obținem o mișcare ortodontică a dinților de patru ori mai rapidă decât prin tratamentul convențional.  

Pe lângă avantajul scurtării duratei purtării aparatului, această metodă vine și în ajutorul celor care au suport osos/gingival mai redus. Se poate chiar îngroșa zona în care osul este mai subțire sau chiar absent, prin aplicarea de grefe de os și membrane sau grefe de țesut moale (gingie), la cei cu probleme de retracție gingivală.

Programează-te și află cum poți beneficia de rezultate extraordinare, în cel mai scurt timp posibil, cu cea mai modernă tehnică ortodontică – corticotomia.

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp