Damon System, un aparat ortodontic inovator, cu rezultate mult mai rapide, cu mai puține extracţii dentare

Un aparat ortodontic modern, ce oferă rezultate eficiente, sigure, într-un interval de timp mai redus decât în cazul aparatelor clasice, mult mai ușor de întreținut şi care presupune mai puține extracţii dentare? Acum se poate, folosind aparatul autoligaturant Damon.

Produși în Statele Unite, brackeții Damon vin cu numeroase avantaje, cel mai important fiind acela că pentru realizarea tratamentului sunt necesare mai puține extracţii dentare, comparativ cu aparatele ortodontice clasice, putând rezolva orice tip de anomalie dentomaxilară.


Cum funcţionează?

Dacă la aparatele tradiţionale presiunea asupra danturii este controlată prin ligaturile elastice, Damon foloseşte un sistem glisant, care susţine arcul şi care permite dinţilor să se mişte mai rapid şi mai confortabil, printr-o presiune biologic-sensibilă.

Mai exact, forţele dezvoltate de arcuri prin intermediul brackeților se transmit dinţilor şi oaselor responsabile de îndreptarea acestora. Prin forţe mici şi constante, se stimulează remodelarea şi reorganizarea osoasă, se creează natural spaţiul necesar, eliminând în multe cazuri nevoia de a mai realiza extracţii dentare. Astfel dinţii se aliniază şi se restabileşte funcţia ocluzală (muşcătura) corectă.

Ce avantaje oferă?

Eventualul disconfort este redus semnificativ, vizitele la medicul ortodont sunt mai rare deoarece necesită mai puţine ajustări, iar rezultatele sunt mai rapide. Datorită faptului că nu are ligaturi elastice, igiena orală poate fi realizată mai uşor.

Un alt mare avantaj constă în durata tratamentului care, graţie sistemului inovator, este mult mai redusă (chiar şi cu jumătate de an) decât în cazul aparatelor tradiţionale.

Aparatele dentare Damon pot fi purtate de persoane de orice vârstă, permiţându-le acestora să îşi continue viaţa socială în condiţii normale şi fără durere.

Şi tu poţi avea dinţi perfect aliniaţi şi un zâmbet încântător! Solicită o consultaţie la unul dintre medicii noştri specialişti ortodonţi!

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice