Un zâmbet impecabil îți oferă mai multă stimă de sine, iar pentru a te bucura din plin de acest aspect este necesar să acorzi atenție dinților tăi. Alege să oferi dinților tăi un detartraj cu decontaminare laser pentru a ține departe cariile și eventualele boli parodontale. Acest procedeu este disponibil la Crystal Dental Clinic, este foarte puțin invaziv și îți garantează rezultate uimitoare.
Care este rolul unei proceduri de detartraj?
Profilaxia dentară previne apariția cariilor și a bolilor parodontale. Astfel vei evita disconfortul ce poate fi creat de acestea și a respirației urât mirositoare. Această tehnică de curățare a dinților este cea mai simplă și mai accesibilă metodă de tratament. Este recomandat să apelezi la detartrajul cu decontaminare laser, chiar dacă ai deja problemele menționate mai sus. În acest caz, procedura va stopa evoluția problemelor deja existente.
Cei mai importanți factori care influențează apariția cariilor
- Bacteriile situate în placa dentară reprezintă cel mai important factor.
- Alimentele bogate în zahăr și carbohidrați produc o fermentație acidă în cavitatea dentară și distrug treptat smalțul dinților.
- Calitatea țesuturilor, a smalțului și a dentinei, influențează apariția cariilor dentare. Cu cât acestea sunt mai dure, cu atât scade riscul apariției cariilor.
Beneficiile procedeului de detartraj cu decontaminare laser
Detartrajul reprezintă procesul de îndepărtare a tartrului și a plăcii dentare folosind instrumente mecanice sau proceduri sonice și ultrasonice. Atunci când alegi detartraj cu decontaminare laser te bucuri de o procedură extrem de eficientă, precisă și foarte puțin invazivă.
- Reduce sângerarea în timpul procesului de curățare complexă a danturii
- Nu necesită anestezie pentru că disconfortul resimțit este minim
- Este o procedură sigură atât pentru copii cât și pentru femeile însărcinate
Protejează-ți zâmbetul și programează un detartraj cu decontaminare laser la Crystal Dental Clinic. Menține sănătatea dinților tăi și uită de eventualele dureri ce pot fi provocate de evoluția plăcii bacteriene.