Frica de stomatolog: ce e de făcut?

Frica de stomatolog este cea care îl împiedică pe micuțul tău să fie cooperant la dentist? Crystal Dental Clinic se preocupă în permanență de confortul și siguranța pacienților. Pentru a preîntâmpina orice senzație de disconfort, utilizăm proceduri medicale sigure și profesionale.

De multe ori părinții creează povești frumoase în jurul vizitei la cabinet, pentru a preîntâmpina frica de stomatolog a celor mici. Pentru a susține eforturile părinților, utilizăm proceduri medicale care să îi țină pe cei mici departe de această senzație și să își dorească să revină la cabinet.

O echipă de medici dedicați îl ajută pe copilul tău să uite de frica la stomatolog

La Crystal Dental Clinic avem o echipă de medici empatici, specialiști în pedodonție (stomatologie pediatrică) dedicați interacțiunii cu copiii. Deși cei mici de confruntă adesea cu frica de stomatolog, abordarea prietenoasă și procedurile adaptate acestora îi fac pe micuți să revină cu drag în cabinet.

Aprecierile pe care le primim adesea din partea pacienților ne motivează să continuăm în a oferi servicii de excepție.

De mai bine de 10 ani, doamna Claude B. este pacienta clinicii noastre și spune despre noi astfel:

”Crystal Dental Clinic este cea mai bună clinică de stomatologie pentru copii. Doamna doctor Sorina Blaj îl va face pe copil nu numai cu dinți frumoși și sănătoși ci și să-și dorească să meargă la stomatolog.”

Doamna doctor Sorina Blaj a reușit să îl determine pe cel mic să revină cu drag la cabinet, uitând de frica de stomatolog.

Inhalosedarea ajută la realizarea procedurii medicale fără durere

Frica de stomatolog poate îngreuna procedura medicală. Pentru a elimina această teamă, medicii Crystal Dental Clinic utilizează procedura de inhalosedare pentru copii. Această procedură presupune aplicarea unei măști nazale cu ajutorul căreia se inhalează un amestec de peroxid de azot în combinație cu oxigen. Micul pacient rămâne conștient pe toată durata intervenției, având o senzație de relaxare generală.

Ajută-l pe micuțul tău să uite de frica de stomatolog. Crystal Dental Clinic pune accent pe servicii impecabile care să îl ajute pe copilul tău să își dorească să revină la cabinet pentru a avea un zâmbet impecabil.

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice