Implant dentar Fast and fixed sau dinți în 24 de ore

Tehnicile moderne de implant dentar au făcut un salt important în stomatologie, ducând la apariția conceptului de implant dentar imediat. Acest lucru se referă la posibilitatea de a aplica o coroană pe un implant, imediat după inserarea sa. Practic, pacientul se bucură de rapiditate în realizarea implantului, având din nou dinți, în doar 24 de ore.

Implant dentar Fast and Fixed sau dinți în 24 de ore

Conceptul de implant dentar de tipul Fast and Fixed este o revoluție în domeniul stomatologiei moderne. Acesta permite pacientului să se bucure de o dantură nouă și completă, într-o singură zi. Da, ai auzit bine! Acum și tu poți beneficia de tratamentul revoluționar, având dinți în 24 de ore. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la specialiștii în stomatologie de la Crystal Dental Clinic.

Ce este sistemul de implant dentar Fast and Fixed?

Implantul dentar de tipul Fast and Fixed se referă la folosirea a 4 implanturi pe mandibula și 6 pe maxilar, față de mijloacele clasice, unde erau necesar un număr mai mare de implanturi. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este reprezentat  de protezarea imediată. La sfârșitul tratamentului de o zi, pacientul poate pleca acasă cu implanturi și lucrare protetică fixă. Procedura este cunoscută sub numele de ,,dinți în 24 de ore”.

Avantajele unui implant dentar Fast and Fixed

Atunci când îți dorești să îți restabilești rapid zâmbetul și să ai mai multă încredere în tine, apelezi la un implant dentar rapid Fast and Fixed.

Iată care sunt principalele avantaje:

  • Dispar vizitele frecvente la stomatolog, tratamentul se desfășoară într-o singură intervenție
  • Tratament minim invaziv, nedureros
  • Coroanele sunt identice cu dantura naturală
  • Masticația poate fi efectuată imediat, în doar 3 ore
  • Nu mai există neplăceri cauzate de proteza mobilă și a unui corp străin în cavitatea bucală

Apelează întotdeauna la servicii stomatologice premium pentru a obține un implant dentar calitativ. Realizează o programare la Crystal Dental Clinic și bucură-te de un zâmbet plin de încredere!

 

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice