Implant dentar rapid – restabilește-ți zâmbetul în 24 de ore

Alegerea unui implant dentar rapid conferă pacientului soluția ideală atunci când dorește să își restabilească zâmbetul într-un timp scurt, de doar 24 de ore.

Implant dentar rapid cu tehnica Fast and Fixed

Tehnica Fast and Fixed se adresează pacienților cu afecțiuni dentare în stadii avansate și nu numai. Acest tip de tratament reprezintă o metodă performantă, rapidă și foarte eficientă. Ai citit bine, chiar te poți bucura de un implant dentar rapid, în doar 24 de ore. Și dacă te gândești la rezultate,  ai garanția unor implanturi premium pe termen îndelungat, de până la 20 de ani.

Dacă te confrunți cu pierderea mai multor dinți sau cu o boală de tipul parodontozei, Fast and Fixed este cea mai bună soluție atât prin rapiditate cât și prin prețul care este cu mult mai mic, chiar cu 50% redus față de implanturile puse pentru fiecare dinte în parte. Totul se desfășoară într-o singură zi și a doua zi te poți întoarce la activitatea ta liniștit, zâmbind cu încredere, cu o dantură nouă.

Cum se realizează un implant dentar rapid cu procedura Fast and Fixed?

  1. Prima etapă presupune uneori, înlăturarea dinților de pe una sau ambele arcade, în funcție de problema existentă. Se realizează apoi (după caz) reconstrucția arcadelor maxilarelor prin adiție osoasă și augmentare.
  2. Etapa a doua constă în amprentarea digitală a arcadelor. Tehnicienii creează apoi, prin programe speciale și cu precizie microscopică, utilizând o tehnologie inovatoare, lucrarea ce se va fixa pe dinți. Astfel, în maxim 24 de ore se obține o nouă dantură de care te vei bucura până la etapa finală.
  3. În etapa a treia te bucuri de toate avantajele unei lucrări finale realizate pe implanturi dentare. Această etapă are loc după o perioadă de aproximativ 6 luni de la prima etapă. În tot acest interval de timp poți zâmbi cu încredere și te poti bucura de o viață normală, de alimentele pe care le iubești și de o imagine estetică de invidiat.

 

Alege un implant dentar rapid realizat de specialiștii de la Crystal Dental Clinic

Tehnica Fast and Fixed se adresează persoanelor cu probleme dentare mai grave sau cu mai mulți dinți lipsă, care altfel ar avea doar alternativa purtării unei proteze mobile. Crystal Dental Clinic este alături de tine în alegerea unei soluții personalizate. Programează-te acum și fă-ne o vizită pentru a stabili împreună un plan de tratament! Vei zâmbi în următoarele 24 de ore. Promitem!

Urmărește-ne și pe Facebook aici

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice