O dantură complet nouă într-un timp foarte scurt? Da, cu ajutorul Restaurării dentare în 24h

Datorită tehnologiei de Restaurare dentară în 24h, acum poţi rezolva problema lipsei dinţilor într-un timp foarte scurt.

Fie pentru că au trecut anii şi nu am acordat grija cuvenită igienei orale, fie pentru că am moştenit un model dentar (genetic) nu tocmai sănătos, o parte dintre noi întâmpinăm probleme grave cu dantura, de-a lungul vieţii. Se întâmplă chiar să rămânem cu câţiva dinţi sau poate deloc, odată cu înaintarea în vârstă. Pentru a rezolva această situaţie, de regulă este nevoie de foarte mult timp şi mai ales de un efort financiar important.

Există acum însă sistemul de Restaurare dentară în 24h, care îţi poate oferi o dantură nouă, printr-un proces care durează doar câteva ore şi al cărui cost este mult mai avantajos, fiindu-ţi comunicat încă de la început. Este ideal de asemenea în cazurile în care nu poate fi susţinută o lucrare fixă pe proteze dentare sau dacă nu pot fi puse implanturi clasice, din cauza pierderii osoase.

Ce este Restaurarea dentară în 24h?

Odată stabilit planul de intervenţie, ţi se vor îndepărta toţi dinţii compromişi. Apoi, folosind osul nativ ca suport perfect pentru restaurare, se vor fixa implanturi angulate (înclinate la 35-40˚) în maxilarul superior şi inferior şi se realizează o lucrare fixă şi funcţională, pe care o porţi 3-6 luni şi pe care o poţi folosi pentru masticaţie imediat după intervenţie, reluandu-ţi viaţa socială într-un timp record.

În această perioadă implanturile se integrează, permiţându-i medicului să realizeze o lucrare definitivă, iar pacientului să aibă o viaţă normală atât din punct de vedere estetic, cât şi al masticaţiei.

Avantajele folosirii sistemului de Restaurare dentară în 24h: 

  • o dantură funcţională într-o singură zi;
  • reluarea vieţii sociale într-un timp extrem de scurt;
  • perioadă scurtă de vindecare;
  • cost fix, ştiut de la început; 
  • intervenţie fără complicaţii. 

După 4-6 luni se ia amprenta pentru lucrarea finală și tot ce îți rămâne de făcut este să respecți cu strictețe igiena orală zilnică și profilaxia dentară efectuată în cabinet.

Programează-te la o consultaţie de specialitate şi află de la unul dintre medicii noștri specialiști, cum te poate ajuta sistemul de Restaurare dentară în 24h!

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice