Prima vizita la dentist

Prima vizita la dentist este un moment important. Atât pentru adulți cât și pentru copii prima vizită la cabinetul medicului stomatolog este un moment încărcat de emoții. Pentru a te bucura de un zâmbet sănătos și frumos, vizita la dentist este necesar să aibă loc regulat.

Încurajăm prima vizita la dentist

La Crystal Dental Clinic ne dorim te convingi că prima vizita la dentist te va face să îți dorești un zâmbet impecabil. Dacă vrei să te convingi cât de bine ne tratăm pacienții te invităm să efectuezi o programare online. Îți oferim o reducere de 10% pentru prima vizita la dentist. Ne dorim pacienți fericiți și îi încurajăm să trăiască o viață sănătoasă, punându-le la dispoziție proceduri profesionale de prevenție și întreținere.

Pe lângă acest avantaj pe care ți-l oferim la prima vizita la dentist, în fiecare sezon avem promoții pregătite pentru ca tu să poți zâmbi cu încredere în fiecare zi. În categoria Promoții din site vei putea descoperi tot ce am pregătit pentru tine.

Prima vizita la medicul dentist a copilului tău

 

Clinica noastră este un mediu prietenos, iar copilul tău va putea simți o atmosferă relaxantă în timp ce medicii vor efectua intervențiile necesare.

Îți oferim o consultație gratuită pentru copilul tău, dacă acesta are mai puțin de 3 ani. Ulterior medicii specialiști vor putea stabili care sunt intervențiile necesare. Oricare ar fi intervenția necesară, copilul tău este pe mâini bune. Medicii noștri sunt empatici și își desfășoară activitatea în cel mai profesionist mod posibil.

Pentru copii, vizita regulată la dentist este esențială pentru o dezvoltare armonioasă a danturii. Prin monitorizarea continuă a creșterii și dezvoltării dinților, medicii din Clinica Crystal Dental pot anticipa eventuale probleme ale acestora. Intervenind la momentul potrivit acestea pot fi tratate.

Prima vizita la dentist este un pas important pentru un zâmbet sănătos. Descoperă serviciile Crystal Dental Clinic ș bucură-te de promoțiile pe care le-am pregătit pentru tine.

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice