Proteză mobilă versus implant dentar fast and fixed

Proteză mobilă sau implant dentar fast and fixed? Probabil această întrebare și-o adresează foarte mulți pacienți care se află în situației edentației totale sau parțiale.

Stomatologia și tehnicile sale au evoluat foarte mult, ajungându-se la un procedeu de implant dentar rapid, în doar 24 de ore. Este vorba despre tehnica Fast and Fixed, despre care vom discuta imediat.

Proteză mobilă. Un procedeu clasic.

Atunci când vorbim despre o proteză mobilă, vorbim despre un procedeu clasic, la care se apela acum ceva timp, când nu existau tehnicile moderne de implant dentar. Proteza mobilă suplinește lipsa dinților pierduți, însă confortul pacientului lasă de dorit și de cele mai multe ori nu este o soluție permanentă.

Implant dentar rapid Fast and Fixed

Un implant dentar rapid de tipul Fast and Fixed este o soluție modernă, revoluționară, care garantează pacientului dinți ficși într-o singură zi și permite construirea unei punți fixe chiar din ziua intervenției.

Proteză mobilă versus implant dentar Fast and Fixed

Dacă nu știi pentru ce procedeu să optezi, îți vom prezenta în cele ce urmează câteva comparații între proteza mobilă și implantul dentar rapid. Este foarte important ca întotdeauna să te adresezi specialiștilor în domeniul stomatologiei de la Crystal Dental Clinic.

Proteză mobilă sau implant dentar Fast and Fixed?

  • Proteza mobilă nu este stabilă, astfel că pacientului riscă să îi cadă atunci când mănâncă sau poartă o conversație. Implantul dentar Fast and Fixed garantează stabilitate în doar 24 de ore, lucrarea protetică fiind sprijinită pe os.
  • Spre deosebire de proteza dentară, în care pacientul resimte un corp străin în cavitatea bucală, implantul dentar Fast and Fixed este insesizabil de către pacient, comportându-se exact ca dinții naturali.
  • Proteza dentară prezintă riscul pătrunderii reziduurilor alimentare între gingie și proteză, deci o igienă precară în schimb implantul dentar se poate igieniza ca un dinte natural.
  • Proteza dentară influențează negativ fizionomia pacientului, în timp ce implantul dentar poate genera un efect de lifting.

Realizează o programare la Crystal Dental Clinic și bucură-te de avantajele unui implant dentar Fast and Fixed. Uită de proteza mobilă și zâmbește cu încredere!

 

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice