Restaurare dentară în 24h – Chirurgie ghidată

Îți recapeți zâmbetul într-o singură intervenție de 4 ore!

Este oare posibilă recăpătarea frumuseții zâmbetului, dar și a sănătății danturii tale într-o singură zi? Cu siguranță, întrucât tehnica restaurării dentare în 24h este concepută special pentru a ajuta fiecare dintre pacienții noștri să revină la o viață personală și socială confortabilă și fericită chiar de a doua zi după intervenție.

La Crystal Dental Clinic, clinica stomatologică din București la care pacienții de toate vârstele apelează pentru a-și menține sau recăpăta sănătatea dentară, ne asigurăm că există opțiuni adecvate nevoilor tuturor. De aceea, Restaurarea dentară în 24 a fost un tratament apreciat și dorit de mulți dintre cei ai căror dinți au fost afectați iremediabil, dar și de cei care își doresc o nouă dantură fixă pentru tot restul vieții. Dacă te numeri printre persoanele în căutarea unui tratament eficient, de calitate și, în mod deosebit, rapid, avem soluția ideală care te va scuti de griji suplimentare!

Află cum te poți bucura din nou de un zâmbet impecabil în doar 4h:

o   O singură intervenție rapidă și practică

Restaurarea dentară în 24h vine în ajutorul tău dacă te confrunți cu lipsa dinților naturali ori cu o dantură aflată într-o stare avansată de degradare și ce nu mai poate fi salvată. Medicii noștri stomatologi sunt pregătiți și dornici să îți ofere din nou funcționalitatea deplină a danturii pe care ai pierdut-o, dar și încrederea în tine. Specializați în procedurile pe care le impune restaurarea dentară în 24h, aceștia vor evalua situația și îți vor propune etapele de intervenție rapidă, pentru ca tu să profiți de cel mai mare avantaj al acestei tehnici moderne – timpul scurt petrecut la cabinet pentru reconstrucția dinților. Majoritatea tratamentelor de restaurare dentară completă necesită o singură intervenție de 4 ore. Eventualele extracții, inserarea implanturilor și montarea dinților ficși au loc în această ședință.

o   Tratament sigur

Ceea ce recomandă restaurarea dentară în 24h este, de asemenea, siguranța unui tratament benefic, pe termen lung, pentru întreaga dantură. Intevenția nedureroasă se realizează prin eliminarea dinților degradați și inserarea implanturilor. Pentru a oferi timp suficient osului și gingiei să se vindece, medicul stomatolog va suprapune o lucrare fixă provizorie, dar perfect funcțională, pe care o vei purta timp de 3-6 luni, în funcție de particularitatea cazului. Odată cu încheierea acestei perioade de timp, lucrarea definitivă este confecționată rapid, iar tu te poți bucura din nou de fiecare moment al vieții.

o   Rezultate imediate

Fixarea dinților se realizează într-un interval scurt. Nici masticația, nici dicția nu vor fi afectate în timpul procesului, fiind vizibil îmbunătățite imediat după încheierea procedurii. Mai mult, datorită performanței acestei tehnici inedite, ai șansa de a elimina riscul unor intervenții ulterioare, întrucât o astfel de metodă îți asigură pe viață dantura. Nu trebuie decât să urmezi regulile unei bune igiene orale, dar și controalele periodice la medicul stomatolog.

o   Costuri fixe

Încă de la începerea tratamentului de restaurare dentară în 24h vei ști costurile exacte și durata acestuia, datorită etapelor precise în care este structurat intreg procesul. Acestea depind, desigur, de necesitățile pacientului, fiind posibilă intervenția doar la nivelul mandibulei sau a maxilei ori asupra ambelor în aceeași ședință.

Indicatiile tratamentului de Restaurare dentară în 24h:

· Înlocuirea protezelor detașabile cu dinți ficși susținuți de implanturi

· Tratament în cazul degradării avansate a dinților naturali

· Când oferta osoasă este insuficientă pentru un tratament cu implanturi clasice.

Cu ajutorul specialiștilor de la Crystal Dental Clinic se pot identifica soluțiile optime și tratamentele de care ai nevoie pentru a te simți și arăta bine. Restaurarea dentară în 24h poate fi și, în cazul tău, cea mai bună variantă.

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice