Și tu îți dorești dinți perfect aliniați într-un timp foarte scurt?

Acum poți beneficia de rezultate extraordinare, în cel mai scurt timp posibil datorită celei mai moderne tehnici ortodontice, corticotomia. Prin aceasta se accelerează tratamentul, scurtându-se timpul necesar purtării aparatului cu până la jumătate!

Un disconfort în tratamentele ortodontice îl poate reprezenta durata acestora. Pentru un tratament dentar complet, în funcție de gradul de complexitate, e posibil să fie nevoie de purtarea aparatelor vreme de doi sau chiar trei ani, fapt ce poate fi ușor incomod chiar dacă s-a optat pentru un aparat dentar invizibil. Astfel, venim în sprijinul pacienților adulți cu o nouă procedura pe care specialiștii noștri o utilizează cu succes, corticotomia.


Cum funcționează?

Dinții se deplasează prin oase. Pentru a se putea deplasa, este necesară aplicarea unei forțe controlate asupra acestora. Osul are două componente, cortexul (exterior, dens și greu) și măduvă (spongioasă și moale). Astfel, gradul de dificultate al mișcării vine în principal din osul cortical. Prin intervenții asupra acestuia, viteza de deplasare a dintelui crește semnificativ.

Ce se întâmplă practic: se realizează incizii fine la nivelul osului, pe o suprafața și adâncime controlată și se repoziționează gingia cu ajutorul suturilor. Astfel, obținem o mișcare ortodontică a dinților de patru ori mai rapidă decât prin tratamentul convențional.  

Pe lângă avantajul scurtării duratei purtării aparatului, această metodă vine și în ajutorul celor care au suport osos/gingival mai redus. Se poate chiar îngroșa zona în care osul este mai subțire sau chiar absent, prin aplicarea de grefe de os și membrane sau grefe de țesut moale (gingie), la cei cu probleme de retracție gingivală.

Programează-te și află cum poți beneficia de rezultate extraordinare, în cel mai scurt timp posibil, cu cea mai modernă tehnică ortodontică – corticotomia.

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice