Zâmbește fără ezitare în cel mai scurt timp cu

NOUL APARAT DENTAR INVIZIBIL SPARK™

Medicii specialiști de la Crystal Dental Clinic au creat cele mai multe zâmbete din România cu aparatul dentar invizibil SPARK™

Alegem împreună aparatul dentar invizibil (ALIGNER) care ți se potrivește.

CE ESTE APARATUL DENTAR INVIZIBIL SPARK™? Crystal îți răspunde!

Un aparat dentar invizibil, detașabil și cea mai bună soluție dacă îți dorești un zâmbet perfect drept, fără să porți un aparat clasic cu sârme și brackeți. La Crystal Dental Clinic am creat deja sute de zâmbete perfecte cu Spark!

Aparatul dentar invizibil (Aligner) Spark™ îndreaptă dinții de două ori mai eficient ca aparatele dentare tradiționale.

Diferența vine din faptul că este un aparat dentar invizibil. Cum sunt lentilele de contact pentru ochi, așa este și Spark pentru dantură. Nimeni nu o să știe că ai aparat dentar. Spark păstrează discreția 😉

Spark™ este cea mai nouă și tehnologizată metodă de îndreptare a dinților. Nu există nimic comparabil în lume! La Crystal Dental Clinic avem 20 de ani de experiență cu pacienții. Și noi recomandăm cu toată căldura aparatul dentar invizibil Spark™!

SparkTM este fabricat dintr-un material revoluționar numit TruGEN™, ceea ce îl face să fie superior oricărei alte soluții de aliniere dentară similare.

5 AVANTAJE

SPARK™

by Crystal Dental Clinic

1. Zâmbet perfect în cel mai scurt timp

Ai rezultatele dorite mai rapid cu 30%-40% față de aparatele ortodontice clasice. Mai exact, în mai puțin de 6 luni poți zâmbi fără nicio ezitare!

2. Uiți că porți aparat dentar

Datorită metodei revoluționare de decupare, fiecare gutieră Spark™ este personalizată pentru dantura ta. Acest lucru le face să fie extrem de confortabile.

De asemenea, gutierele nu sunt un factor perturbator în momentul vorbirii, nu îți provoacă iritații și nu îți inflamează gingiile, spre deosebire de aparatele clasice.

3. Te bucuri de viață fără restricții

Faci sport, mergi la evenimente și întâlniri și iei parte la activitățile preferate. Te bucuri de toate mâncărurile, deserturile și băuturile pe care ți le dorești. Îți periezi dinții și folosești ața dentară cu ușurință. Gata cu sârme sau brackeți care ți-ar fi stat în cale.

Poți îndepărta gutierele SPARK™ de fiecare dată când ai nevoie, fără ca eficiența tratamentului să fie afectată.

4. Tratament profesionist

Doar medicii specialiști ortodonți pot să recomande și să utilizeze ca tratament aparatul dentar invizibil SparkTM.

Pentru a avea dreptul de a utiliza metoda de îndreptare a dinților SPARK™, medicii specialiști trebuie să facă traininguri speciale . La Crystal, medicii noștri au urmat  cursuri hiperspecializate și master-uri Spark. Tocmai de aceea suntem pe primul loc în România. Sute de pacienți s-au bucurat de expertiza noastră unică!

5. Mereu un aspect impecabil

Materialul inovator din care este fabricat aparatul dentar invizibil Spark™ este unul de înaltă calitate, durabil, rezistent la apariția petelor și are o transparență superioară oricăror alte soluții similare.

În plus, pentru că aparatul este detașabil, îl poți curăța cu ușurință.

Programează-te acum pentru un zâmbet perfect!

Am pregătit pentru tine o surpriză în valoare de 3000 de lei dacă te programezi acum! Completează formularul și primești cea mai bună ofertă de pe piață!

CE PROBLEME POȚI TRATA 

CU SPARK™

DOAR LA CRYSTAL DENTAL CLINIC

01

Dinți înghesuiți

02

Ocluzie inversă

03

Ocluzie deschisă

04

Spațiere dentară

05

Overbite

06

Underbite

APARAT DENTAR INVIZIBIL SPARK

Aparat dentar clasic

DE CE

CRYSTAL DENTAL CLINIC?

Întotdeauna scopul nostru a fost să oferim tratamente dentare care se integrează perfect în viața pacienților noștri - nu care o întrerup!

Acesta este și motivul pentru care Crystal Dental Clinic este una din primele clinici dentare din România care le oferă pacienților soluția revoluționară SPARK™

 

În plus, ani la rând, la Crystal Dental Clinic am creat cele mai multe zâmbete din întreaga țară prin sistemul SPARK™!

 

Acest lucru garantează experiența, profesionalismul și dedicarea de care te poți bucura și tu dacă alegi Crystal Dental Clinic!

 

Medicii specialiști ortodonți de la Crystal Dental Clinic au acreditare oficială din partea Spark Clear Aligners

+ 250

Cele mai multe tratamente SPARK™ din România

+20 ani

experiență

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ SAU SUNĂ ACUM

0723 503 525

Dacă îți faci acum o
programare, ai
CONTENȚIA GRATUITĂ.

Ca în cazul tuturor tratamentelor ortodontice, la finalizarea acestuia, se recomandă purtarea unui aparat de contenție.

Acesta previne mișcarea dinților după ce ai obținut zâmbetul pe care ți-l doreai, iar acum te poți bucura de acest tratament complet gratuit!

 

PREȚURI SPECIALE SPARK™
BY CRYSTAL DENTAL CLINIC

Tratament integral

CAZ LIGHT

DE LA  47 Lei/zi de tratament Doar la Crystal, acum și în rate!

ALIGNERE

CAZ MEDIUM

DE LA  88 Lei/zi de tratament Doar la Crystal, acum și în rate!

ALIGNERE

CAZ COMPLEX

DE LA  110 Lei/zi de tratament Doar la Crystal, acum și în rate!

Ce zic pacienții noștri despre experiența cu noi?

Programează-te acum

Dacă vii la o consultație, vei avea doar beneficii! Vei ști în primul rând ce trebuie să faci pentru un zâmbet excepțional! Gata cu zâmbetele stânjenite!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vei purta o serie de gutiere detașabile, fabricate la comandă și făcute dintr-un material plastic special. Acestea mișcă treptat dinții spre poziția optimă.

Da. Folosind un software 3D brevetat vei vedea poziția pe care o vor avea dinții tăi la final de tratament. Nu o să îți vină să crezi dar în 6 luni visul tău se va transforma în realitate!

Medicul specialist ortodont Spark Clear Aligner o să îți creeze un plan de tratament personalizat, obținut printr-o scanare 3D a dinților tăi, folosind software-ul brevetat ApproverTM. Software-ul simulează cu maximă precizie felul în care se vor dezvolta rădăcinile și cum va arăta zâmbetul tău 🙂

Ca și în cazul celorlalte tratamente ortodontice, frecvența vizitelor depinde de fiecare pacient.Totuși, față de aparatele dentare clasice, vizitele la stomatolog vor fi mai reduse, întrucât medicul poate oferi, încă de la început, pacienților, mai multe gutiere. Mai multe afli la consultație, depinde de la caz la caz!

Vei primi un nou set de alignere la fiecare două săptămâni, ca parte a planului de tratament personalizat.Noile seturi de gutiere îți vor asigura o potrivire adecvată pentru o mișcare optimă a dinților pe măsură ce aceștia se deplasează spre poziția dorită.

Tratamentul Spark începe cu o consultație inițială cu unul din medicii specialiști de la Crystal Dental Clinic. Medicul ortodont îți va examina dantura și îți va sugera cel mai bun tratament pentru tine.Următorul pas include scanarea digitală a zâmbetului tău, pentru a crea un plan de tratament personalizat cu software-ul 3D brevetat de Spark. Odată ce planul de tratament este complet, vor fi realizate alignerele personalizate.Tratamentul începe atunci când medicul ortodont îți oferă primul set de gutiere.La această programare, medicul se va asigura că gutierele se potrivesc bine și îți va răspunde la orice întrebare vei avea.

Va trebui să porți alignerele Spark pentru 22 de ore pe zi. Îți vei putea scoate aparatul dentar invizibil ca să mănânci, să bei și când te speli pe dinți.

Da. Trebuie să porți alignerele Spark pentru 22 de ore pe zi, inclusiv în timpul somnului. Nu îți face griji! Nici nu le vei simți!

Sigur că da! Vei continua să te bucuri de alimentele și băuturile preferate. Tot ce trebuie să faci este să îți scoți alignerele atunci când mănânci și bei. Va trebui să te speli pe dinți înainte de a pune gutierele, după ce ai servit masa.

Dimpotrivă! Deoarece sunt detașabile, alignerele Spark permit o îngrijire dentară mai ușoară și mai bună, față de aparatele dentare obișnuite. Trebuie doar să-ți îndepărtezi gutierele pentru periaj și pentru utilizarea aței dentare.

În primul rând, nu îți face griji! Medicul specialist Crystal Dental Clinic te va ajuta imediat. Vei primi cât de repede posibil un nou set, astfel încât dantura să nu regreseze și să pierdem progresul obținut.

Durata medie a unui tratament Spark este de 6-8 luni. Pentru informații personalizate, va trebui să vii la o consultație cu unul din medicii specialiști Crystal Dental Clinic.

Aceasta este una dintre întrebările noastre preferate! Tratamentul ortodontic Spark Clear Aligner, este conceput astfel încât efectele sale să fie pe toată durata vieții tale.Totuși, acest lucru depinde de respectarea nevoilor zâmbetului și post-tratament – acesta este motivul pentru care la Crystal Dental Clinic beneficiezi de contenție gratuită. Ca totul să fie bine pentru o viață!

Tratamentul este disponibil pentru adulți, adolescenți și copii care au toți dinții permanenți, inclusiv molarii de minte.

Pacienții cu parodontoză severă nu ar trebui să înceapă un tratament cu gutierele Spark până când boala nu este gestionată.

Alignerele Spark nu sunt vândute direct de producător.Spark Clear Aligners necesită obligatoriu un medic ortodont specialist care să îndrume și să supravegheze fiecare aspect al tratamentului tău. Cu dinții și zâmbetul nu ne jucăm. Doar le perfecționăm!

Tratamentul Spark este disponibil doar prin intermediul unui medic ortodont specialist așa cum sunt specialiștii clinicii Crystal Dental Clinic!

Îți răspundem foarte pe scurt: Nici nu o să le simți! Gutierele personalizate Spark sunt proiectate cu margini netede pentru a spori confortul pacientului și pentru a îmbunătăți experiența generală de tratament. Alte tratamente similare de pe piață nu sunt concepute astfel. Ți-am zis că este cel mai bun din lume!

Este normal să simți un ușor disconfort. Acesta este un indicator că tratamentul cu gutierele Spark funcționează conform planului. Disconfortul pe care îl pot experimenta pacienții nu este constant. Pe măsură ce dinții se mișcă în direcția sau poziția dorită, cu fiecare nou set de gutiere, o ușoară durere este normală, dar temporară.

Gutierele Spark sunt transparente în comparație cu alte sisteme similare de tratament. Realizate din materialul patentat TruGEN™, cea mai recentă inovație în materie de gutiere ortodontice, alignerele Spark reprezintă un sistem discret și invizibil.

Gutierele Spark sunt proiectate și fabricate pe comandă, pe baza scanării 3D a zâmbetului pacientului și a planului de tratament conceput de medicul ortodont. Ulterior, alignerele personalizate sunt imprimate folosind un printer 3D de înaltă rezoluție, din materialul brevetat TruGETM.

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:30 – 14:30

Strada Olteni Nr. 10, Sector 3, București

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice