Zâmbește fără ezitare
în cel mai scurt timp cu

Noul aparat dentar
invizibil SPARKtm

Medicii specialiști de la Crystal Dental Clinic au creat cele mai multe zâmbete din România cu ajutorul alignerelor SparkTM

Iar acum este un loc
disponibil și pentru tine!

REZERVĂ-ȚI LOCUL!

CE ESTE SPARKTM?

Un aparat dentar invizibil, detașabil și, probabil, cea mai bună soluție dacă îți dorești un zâmbet perfect drept, fără să porți un aparat clasic cu sârme și brackeți

Alignerele Spark™ îndreaptă dinții la fel de eficient ca aparatele dentare tradiționale

Ceea ce le diferențiază este că sunt la fel de invizibile pe dinți, cum sunt lentilele de contact pe ochi - fiind ideale dacă discreția este importantă pentru tine

În acest moment, Spark™ este cea mai nouă și tehnologizată metodă de îndreptare a dinților

Este fabricat dintr-un material revoluționar numit TruGEN™, ceea ce îl face să fie superior oricărei alte soluții de alignere dentară similare.

5 AVANTAJE SPARKTM

smile-img

1. Zâmbet perfect în
cel mai scurt timp

Ai rezultatele dorite mai rapid cu 30%-40% față de aparatele ortodontice clasice. Mai exact, în mai puțin de 6 luni poți zâmbi fără nicio ezitare!

smile-img

2. Uiți că porți
aparat dentar

Datorită metodei revoluționare de decupare, fiecare gutieră Spark™ este personalizată pentru dantura ta. Acest lucru le face să fie extrem de confortabile

De asemenea, gutierele nu sunt un factor perturbator în momentul vorbirii, nu îți provoacă iritații și nu îți inflamează gingiile, spre deosebire de aparatele clasice

smile-img

3. Te bucuri de viață
fără restricții

Faci sport, mergi la evenimente și întâlniri și iei parte la activitățile preferate. Te bucuri de toate mâncărurile, deserturile și băuturile pe care ți le dorești. Îți periezi dinții și folosești ața dentară fără sârme și brackeți care îți stau în cale.

Pentru că poți îndepărta gutierele SPARK™ de fiecare dată când ai nevoie, fără ca eficiența tratamentului să fie afectată.

smile-img

4. Tratament profesionist

Alte tratamente de îndreptare a dinților cu gutiere transparente sunt disponibile și medicilor stomatologi generali.

Metoda SPARKTM este disponibilă exclusiv medicilor ortodonți. Mai mult, chiar și aceștia trebuie să facă traininguri speciale pentru a putea lucra cu aparatele dentare SPARK™. Astfel, ai siguranța că tratamentul tău este realizat doar de un medic specialist!

smile-img

5. Mereu un aspect impecabil

Materialul inovator din care este fabricat aparatul Spark™ este unul de înaltă calitate, durabil, rezistent la apariția petelor și are o transparență superioară oricăror alte soluții similare.

În plus, pentru că aparatul este detașabil, îl poți curăța cu ușurință.

CE PROBLEME POȚI
TRATA CU SPARKTM

1Dinți înghesuiți

teeth-img

2Dinți încrucișați

teeth-img

3Ocluzie deschisă

teeth-img

4Spațiere dentară

teeth-img

5Overbite

teeth-img

6Underbite

teeth-img

REZULTATELE SPARKTM

face-smile

OCLUZIE DESCHISĂ

61 săptămâni de tratament

Înainte

După


face-smile

DINȚI ÎNCRUCIȘAȚI

30 săptămâni de tratament

Înainte

După


face-smile

SPAȚIERE DENTARĂ

39 săptămâni de tratament

Înainte

După


face-smile

Ocluzie inversă

36 săptămâni de tratament

Înainte

După


face-smile

DINȚI ÎNGHESUIȚI

28 săptămâni de tratament

Înainte

După


face-smile

Ocluzie deschisă

32 săptămâni de tratament

Înainte

După

DE CE CRYSTAL
DENTAL CLINIC?

Întotdeauna scopul nostru a fost să oferim tratamente dentare care se integrează perfect în viața pacienților noștri - nu care o întrerup!

Acesta este și motivul pentru care Crystal Dental Clinic este una din primele clinici dentare din România care le oferă pacienților soluția revoluționară SPARKTM

În plus, în 2021, la Crystal Dental Clinic am creat cele mai multe zâmbete din întraga țară prin sistemul SPARKTM!

Acest lucru garantează experiența, profesionalismul și dedicarea de care te poți bucura și tu dacă alegi Crystal Dental Clinic!

Cele mai multe
tratamente SPARKTM
din România

+20 ani
experiență

Bonus

Dacă îți faci acum o programare, ai CONTENȚIA GRATUITĂ.

Ca în cazul tuturor tratamentelor ortodontice, la finalizarea acestuia, se recomandă purtarea unui aparat de contenție.

Acesta previne mișcarea dinților după ce ai obținut zâmbetul pe care ți-doreai, iar acum te poți bucura de acest tratament complet gratuit!

Medicii specialiști ortodonți de la Crystal Dental Clinic au acreditare oficială din partea Spark Clear Aligners

Ceea ce înseamnă că vei avea mereu alături un profesionist, gata să te ajute la rezolvarea oricărei probleme!

diploma

PREȚURI SPARKTM?

Fă-ți acum programare și bucură-te de oferta limitată!

ALIGNERE CAZ LIGHT 12000 RON10000 RON
ALIGNERE CAZ MEDIU 20000 RON18500 RON
ALIGNERE CAZ COMPLEX 25000 RON23000 RON

Cele mai frecvente întrebări

Cum funcționează Spark Clear Aligners?
Pacientul Spark poartă o serie de gutiere detașabile, fabricate la comandă și făcute dintr-un material plastic special. Acestea mișcă treptat dinții spre poziția optimă.
Pot vedea cum va arăta zâmbetul meu înainte de începerea tratamentului cu SPARK?
Da. Folosind un software 3D brevetat putem anticipa poziția pe care o vor avea dinții. Astfel, fiecare pacient poate vedea cum va arăta zâmbetul său înainte de începerea terapiei cu alignerele SPARK!
Cum va face medicul planul meu de tratament?
Sistemul Spark Clear Aligner creează un plan de tratament personalizat, obținut printr-o scanare 3D a dinților pacientului, folosind software-ul brevetat ApproverTM. Software-ul arată o simulare a cum s-ar putea dezvolta rădăcinile și cum ar putea arăta dinții pacientului.
Cât de des va trebui să merg la stomatolog după începerea tratamentului cu cu Spark?
Ca și în cazul celorlalte tratamente ortodontice, frecvența vizitelor depinde de fiecare pacient.
Totuși, față de aparatele dentare clasice, vizitele la stomatolog pot fi reduse, întrucât medicul poate oferi, încă de la început, pacienților, mai multe gutiere.
Cât de des va trebui să schimb gutierele Spark?
De obicei, pacienții primesc un nou set de alignere la fiecare două săptămâni, ca parte a planului lor de tratament personalizat.
Noile seturi de gutiere asigură o potrivire adecvată pentru o mișcare optimă a dinților pe măsură ce aceștia se deplasează spre poziția dorită.
Cum începe tratamentul?
Tratamentul Spark începe cu o consultație inițială cu unul din medicii specialiști de la Crystal Dental Clinic. Medicul ortodont îți va examina dantura și îți va sugera cel mai bun tratament pentru tine.
Următorul pas include scanarea digitală a zâmbetului tău, pentru a crea un plan de tratament personalizat cu software-ul 3D brevetat de Spark. Odată ce planul de tratament este complet, vor fi realizate alignerele personalizate.
Tratamentul începe atunci când medicul ortodont îți oferă primul set de gutiere.
La această programare, medicul se va asigura că gutierele se potrivesc bine și îți va răspunde la orice întrebare vei avea.
Cât timp trebuie să port alignerele Spark?
Pacienții trebuie să poarte alignerele Spark pentru 22 de ore pe zi. În mod ideal, pacientul își scoate alignerele doar pentru a mânca, a bea și la periaj.
Trebuie să dorm cu alignerele Spark?
Da. Pacienții trebuie să poarte alignerele Spark pentru 22 de ore pe zi, inclusiv în timpul somnului.
Îmi pot scoate gutierele Spark pentru a mânca și a bea?
Pacienții pot continua să se bucure de alimentele și băuturile preferate. Tot ce trebuie să facă este să își scoată alignerele atunci când mănâncă și beau. Pacienții ar trebui să se spele pe dinți înainte de a pune gutierele după masă.
Îmi va fi afectată igiena orală în timpul tratamentului Spark?
Deoarece sunt detașabile, alignerele Spark permit o îngrijire dentară mai ușoară și mai bună, față de aparatele dentare obișnuite. Pacienții trebuie să-și îndepărteze gutierele pentru periaj și pentru utilizarea aței dentare.
Ce fac dacă pierd alignerele Spark?
Dacă vă pierdeți setul de gutiere Spark, contactați medicul specialist Crystal Dental Clinic. Este important să primiți cât mai repede un nou set, astfel încât dantura să nu regreseze și să pierdeți progresul obținut.
Cât va dura tratamentul?
Ca și în cazul tuturor tratamentelor ortodontice, durata acestuia variază și depinde de nevoile dumneavoastră ortodontice specifice. Durata medie a unui tratament Spark este de 6-8 luni. Pentru informații specifice, discutați cu unul din medicii specialiști Crystal Dental Clinic.
Efectele tratamentului Spark vor dura tot restul vieții?
Tratamentul ortodontic Spark Clear Aligner, este conceput astfel încât efectele sale să fie pe toată durata vieții pacienților.
Totuși, acest lucru depinde de respectarea nevoilor zâmbetului și post-tratament – acesta este motivul pentru care la Crystal Dental Clinic beneficiezi de contenție gratuită.
Câți ani trebuie să ai pentru a putea purta gutierele transparente Spark?
Tratamentul este disponibil pentru adulți, adolescenți și copii care au toți dinții permanenți, inclusiv molarii de minte.
Există pacienți care nu pot începe tratamentul Spark?
Pacienții cu parodontoză severă nu ar trebui să înceapă un tratament cu gutierele Spark până când boala nu este gestionată.
Trebuie să văd neapărat un medic pentru a obține gutierele Spark? Pot să le comand online sau să le iau direct de la producător?
Alignerele Spark nu sunt vândute direct de producător.
Spark Clear Aligners necesită un medic ortodont specialist care să îndrume și să supravegheze fiecare aspect al tratamentului, spre deosebire de produsele similare pe care le poți găsi online, care elimină rolul important al unui ortodont de încredere.
Un medic specialist, cu experiență se asigură că tratamentul se dezvoltă conform planului și că rezultatele sunt cele așteptate.
Este Spark disponibil medicilor stomatologi, ortodonți sau ambele?
Tratamentul Spark este disponibil doar prin intermediul unui medic ortodont specialist.
Sunt gutierele invizibile Spark mai confortabile decât alte alignere similare de pe piață?
Gutierele personalizate Spark sunt proiectate cu margini netede pentru a spori confortul pacientului și pentru a îmbunătăți experiența generală de tratament. Alte tratamente similare de pe piață nu oferă această caracteristică de confort.
Este dureros tratamentul cu Spark?
Este normal să simți un ușor disconfort. Acesta este un indicator că tratamentul cu gutierele Spark funcționează conform planului. Disconfortul pe care îl pot experimenta pacienții nu este constant. Pe măsură ce dinții se mișcă în direcția sau poziția dorită, cu fiecare nou set de gutiere, o ușoară durere este normală, dar temporară.
Sunt discrete gutierele Spark? Cât de transparente sunt în comparație cu alte mărci de aliniere?
Gutierele Spark sunt mai transparente decât alte sisteme similare de tratament. Realizate din materialul patentat TruGEN™, cea mai recentă inovație în materie de gutiere ortodontice, alignerele Spark reprezintă un sistem discret și aproape invizibil.
Cum sunt fabricate gutierele Spark?
Gutierele Spark sunt proiectate și fabricate pe comandă, pe baza scanării 3D a zâmbetului pacientului și a planului de tratament conceput de medicul ortodont. Ulterior, alignerele personalizate sunt imprimate folosind un printer 3D de înaltă rezoluție, din materialul brevetat TruGETM.

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp