Tratamente stomatologice

Știri

Coroniţele de zirconiu EZ-Pedo sunt ideale pentru zâmbetul sănătos al copilului tău

Zâmbetul copilului tău îţi aduce alinare în orice moment şi îţi oferă poate cel mai profund sentiment de împlinire. De aceea, intră în sarcina ta să te asiguri că are o dantură sănătoasă şi că beneficiază de cele mai inovative metode de prevenție sau tratament stomatologic. 

Cariile dinţilor de lapte sunt cunoscute ca afecţiuni cronice, din cauza faptului că evoluţia lor este mult mai rapidă decât la dinţii definitivi şi există riscul ca într-o perioadă de chiar 2 luni să atace nervul. Acest lucru se întâmplă în special din cauza smalţului dentar mai subţire şi mineralizării mai slabe. În plus, caria netratată duce şi la scăderea imunitătii, putând afecta organele interne ale copilului. Dacă respectiva carie este mai avansată şi nu poate fi tratată printr-o simplă obturaţie (plombă), este nevoie de o coroniţă dentară.

Ce sunt coroniţele EZ-Pedo

Acestea sunt primele coroane create special pentru stomatologia la copii şi reprezintă soluţia revoluționară prin care se reconstruieşte dintele afectat, cu ajutorul unui dinte artificial, similar celui natural, ce reface forma, culoarea şi funcţia acestuia. Totul fără a fi extras dintele de lapte. Copilul tău va putea zâmbi din nou fără reţineri şi pentru că arată atât de natural, chiar şi ţie îţi va fi greu să observi diferenţa. 

Când se recomandă coroniţele EZ-Pedo

Coroniţele de zirconiu EZ-Pedo se recomandă în următoarele situaţii: 

  • dintele de lapte este afectat de carie în stadiu mediu sau avansat; 
  • dintele a suferit un traumatism; 
  • dinţii sunt atipici ca formă, dimensiune sau culoare; 
  • dinţii au fost trataţi endodontic (sunt casanţi); 
  • la copiii ce au carioactivitate mărită.

Beneficiile utilizării coronițelor EZ-Pedo

Coroanele de zirconiu EZ-Pedo sunt realizate fără metal (nu pot dezvolta alergii), au un aspect perfect natural, elimină apariţia cariilor secundare, sunt biocompatibile (bine tolerate de organism), au rezistență crescută, menţin dintele temporar pe arcadă şi astfel păstrează spaţiul necesar erupţiei dintelui definitiv, protejează gingia şi nu împiedică dezvoltarea osoasă. Iar datorită suprafeţei coronare lucioase asigură o igienizare optimă şi nu permite acumularea de placă dentară sau tartru. 

Coroanele EZ Pedo sunt retentive în interior având sistemul Zir-Lock Ultra. Acest sistem creează o arie mai mare a coroanei, protejează împotrivă bacteriilor nocive şi rămân pe arcadă până la înlocuirea dintelui de lapte cu cel permanent.

Aşadar, singura ta sarcină în ceea ce-l priveşte pe cel mic este să îl faci să zâmbească cât mai mult!

Programează-ți copilul acum pentru o consultație!

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp