Tratamente stomatologice

Știri

Damon System, un aparat ortodontic inovator, cu rezultate mult mai rapide, cu mai puține extracţii dentare

Un aparat ortodontic modern, ce oferă rezultate eficiente, sigure, într-un interval de timp mai redus decât în cazul aparatelor clasice, mult mai ușor de întreținut şi care presupune mai puține extracţii dentare? Acum se poate, folosind aparatul autoligaturant Damon.

Produși în Statele Unite, brackeții Damon vin cu numeroase avantaje, cel mai important fiind acela că pentru realizarea tratamentului sunt necesare mai puține extracţii dentare, comparativ cu aparatele ortodontice clasice, putând rezolva orice tip de anomalie dentomaxilară.


Cum funcţionează?

Dacă la aparatele tradiţionale presiunea asupra danturii este controlată prin ligaturile elastice, Damon foloseşte un sistem glisant, care susţine arcul şi care permite dinţilor să se mişte mai rapid şi mai confortabil, printr-o presiune biologic-sensibilă.

Mai exact, forţele dezvoltate de arcuri prin intermediul brackeților se transmit dinţilor şi oaselor responsabile de îndreptarea acestora. Prin forţe mici şi constante, se stimulează remodelarea şi reorganizarea osoasă, se creează natural spaţiul necesar, eliminând în multe cazuri nevoia de a mai realiza extracţii dentare. Astfel dinţii se aliniază şi se restabileşte funcţia ocluzală (muşcătura) corectă.

Ce avantaje oferă?

Eventualul disconfort este redus semnificativ, vizitele la medicul ortodont sunt mai rare deoarece necesită mai puţine ajustări, iar rezultatele sunt mai rapide. Datorită faptului că nu are ligaturi elastice, igiena orală poate fi realizată mai uşor.

Un alt mare avantaj constă în durata tratamentului care, graţie sistemului inovator, este mult mai redusă (chiar şi cu jumătate de an) decât în cazul aparatelor tradiţionale.

Aparatele dentare Damon pot fi purtate de persoane de orice vârstă, permiţându-le acestora să îşi continue viaţa socială în condiţii normale şi fără durere.

Şi tu poţi avea dinţi perfect aliniaţi şi un zâmbet încântător! Solicită o consultaţie la unul dintre medicii noştri specialişti ortodonţi!

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp