Tratamente stomatologice

Știri

Dr. Daniela Enache – Estetică dentară Before & After

Sănătatea danturii și aspectul estetic al zâmbetului sunt principalele motive pentru care pacienții aleg să se lase pe mâna medicilor stomatologi.

Dna. Dr. Daniela Enache împărtășește cazul pacientei sale în vârstă de 39 de ani, care a trecut printr-o transformare remarcabilă pe parcursul celor 8 luni cât a durat întreg tratamentul stomatologic. Refacerea completă a danturii a ajutat-o pe pacientă să-și recapete zâmbetul și încrederea în propria-i frumusețe.

După un consult și o analiză a cazului, primul pas a fost radiografierea întregii danturi. Ulterior, s-a realizat igienizarea acesteia pentru a permite ablația vechilor lucrări.

Tratarea dinților ce au prezentat infecții s-a realizat cu ajutorul microscopului dentar, pentru a asigura precizia lucrărilor și intervenția redusă asupra dintelui, acolo unde acest lucru a fost necesar.

Cu scopul de a reda funcționalitatea danturii, s-a realizat înalțarea de ocluzie. Procesul a fost validat cu ajutorul unor lucrări provizorii, pe care pacienta le-a purtat timp de aproximativ 3-4 luni.

În final, s-a reușit reabilitarea bimaxilară completă, cu ajutorul coroanelor integral ceramice unidentare și a fațetelor. Rezultatul? Un succes vizibil. Dovada? Zâmbetul pacientei noastre.

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp