Fațetele dentare integral ceramice E-MAX

Pentru a avea zâmbetul perfect pe care ți-l dorești! 

Dacă consideri că zâmbetul tău nu este așa cum îți dorești și te confrunți cu dinți ciobiți, fisurați, pătați, abrazați, cu obturații vechi și colorate, cu poziție sau formă inestetică, atunci soluția în cazul tău ar putea fi fațetele dentare integral ceramice. 

Ce sunt fațetele dentare? 

Fațetele dentare sunt lucrări protetice fixe care învelesc suprafața exterioară și vizibilă a dintelui.

Fațetele integral ceramice E-MAX sunt realizate în laborator din cel mai rezistent porțelan, fiind apoi atașate dinților de către medicul dentist prin cimentarea (lipirea) lor cu ajutorul unui sistem special adeziv. Acestea nu își modifică forma sau culoarea, astfel că tu vei avea zâmbetul alb și strălucitor ca în prima zi.

Pentru a avea estetica dentară dorită poți alege cu încredere fațetele dentare E-MAX. Datorită lor putem reface dinții ciobiți, fisurați, pătați, abrazați, cu poziție sau forma inestetică sau pe cei cu obturații vechi și colorate, cu rezultate rapide și de înaltă calitate.

Ce presupune tehnica fațetării dentare?  

Tehnica fațetării este complet nedureroasă și minim invazivă. După instalarea anesteziei locale, medicul dentist șlefuiește 0,5mm – 0,7mm din țesutul dentar și ia o amprentă a dinților pe care o trimite laboratorului. Apoi realizează fațete provizorii care vor fi poziționate pe dinții șlefuiți pănă la terminarea fațetelor definitive.

Tehnicianul dentar confecționează aceste mici “bijuterii” unicate, pe care mai apoi medicul le va verifica intraoral pentru a se asigura că forma, culoarea și funcționalitatea lor sunt cele ideale. Dacă este nevoie, se pot face mici ajustări până când rezultatul final este optim, moment în care medicul cimentează definitiv fațetele.

Cel mai solicitat tratament și preferatul vedetelor de la Hollywood  

În stomatologia estetică modernă, fațetele ceramice sunt cel mai solicitat tratament și preferatul vedetelor de la Hollywood pentru că permit realizarea unor transformări uimitoare ale danturii.

Pentru a menține acest aspect impecabil cât mai mulți ani (în medie 10 – 15 ani) este necesară o igienă dentară minuțioasă, constând în periajul zilnic, dimineața și seara, împreună cu control și detartraj periodic în cabinetul stomatologic.

Alege și tu să ai un zâmbet perfect și programează-te acum pentru o consultație!

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice