Tratamente stomatologice

Știri

Sedarea profundă, “antidotul” reflexului de vomă

Te confrunţi cu reflexul de vomă? Încearcă sedarea profundă şi vei avea o experienţă plăcută la stomatolog.

Tehnologia a evoluat incredibil, însă omul are o capacitate fanstastică de a memora şi de a se raporta la experienţele mai puţin plăcute din trecut, mai ales când vine vorba de intervenţii asupra propriului organism. Şi cum în urmă cu mulţi ani s-a pus eticheta de “dureros” pe aria stomatologiei, acesta este primul gând care vine în mintea potenţialului pacient, chiar dacă în zilele noastre disconfortul este redus aproape la zero. Dacă mai adăugăm la această percepţie şi senzaţia de vomă pe care o resimte pe scaun, avem de-a face cu amânări pe termen lung şi cu agravarea problemelor dentare.

Ştiinţa vine însă în sprijinul nostru, atât al pacientului cât şi al doctorului. Sedarea profundă permite acum orice manevră stomatologică, fără ca pacientului să i se mai declanşeze starea de vomă la atingerea zonelor de tratat sau din împrejurimi (limbă, baza limbii, cerul gurii etc).

Cu ajutorul sedării profunde se diminuează percepția tactilă și se induce o stare de relaxare, confort și ușoară somnolență, iar pe toată perioada intervenţiei, nu vei simţi nicio atingere în interiorul cavităţii bucale, nu vei mai experimenta senzaţia de vomă, iar în felul acesta medicul îşi poate desfăşura activitatea în condiţii optime, iar la final tu vei avea problemele dentare rezolvate, fără pic de disconfort.

Sedarea profundă este adaptată ca timp de acţiune și profunzime necesităților fiecărui pacient în parte. Substanţele folosite în scopul sedării conştiente au un grad înalt de siguranţă, au efect rapid după administrare, au durată scurtă de acţiune (doar în intervalul tratamentului) şi nu au efecte secundare. Pacientul se recuperează imediat ( aproximativ 15 minute).

Această procedură este recomandată copiilor şi adulţilor, în egală măsură. Cei mici vor fi mai relaxaţi şi ne vor permite să intervenim asupra dinţişorilor într-un timp mai scurt, fără întreruperi şi neplăceri.  Cei mari scapă de teama disconfortului, de senzaţia de vomă sau de frica de injecţie.

Încearcă şi tu şi bucură-te de o experienţă relaxantă! 

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp