Tratamente stomatologice

Tehnologii

Newtron

Siguranţă, eficienţă şi confort în tratamentele dentare

Newtron este un dispozitiv piezo-electric cu ultrasunete folosit în numeroase intervenții de parodontologie, endodonție, profilaxie, stomatologie conservativă și restaurativă, asigurând o precizie remarcabilă. Este utilizat cu succes în realizarea detartrajului datorită faptului că este un mijloc modern, ergonomic şi mult mai eficient pentru îndepărtarea plăcii bacteriene şi a tartrului.  În plus, este mai bine tolerat de către bolnavii ce suferă de boli cardiace şi de purtătorii de pacemaker cardiac, fiind mult mai puţin dureros sau traumatizant decât metoda clasică.

Cum se realizează?

Kitul Newtron conţine două dispozitive: baghetă şi aparatul cu ultrasunete, de care este ataşată. Vârful baghetei produce vibraţii ultrasonice care curăţă dinţii, îndepărtând în totalitate reziduurile.

Avantaje dispozitiv Newtron

Aparatul Newtron prezintă mai multe tipuri de avantaje direct legate de structura dentară, neintervenind asupra acesteia, precum în procedurile clasice, manuale. Aşadar, îndepărtează tartrul dentar, redă culoarea naturală a dinţilor într-un timp de efectuare mult mai redus şi fără anestezie locală sau substanţe chimice. Vibrațiile controlate, precizia foarte bună, lipsa senzației de încălzire și modul delicat de funcționare asigură o stare de siguranță și confort.

De asemenea, este singura procedură de care pot beneficia şi persoanele care suferă de afecţiuni gingivale.

Când indicăm folosirea dispozitivului Newtron cu ultrasunete?

 •  în cazurile în care există pete colorate pe smalţ;

 •  când există tartru supragingival sau în şanţul gingival;

 •  în caz de gingivostomatie ulcero-necrotică, cu depozite de tartru;

 •  în intervenţii chirurgicale.

Descoperă tehnologia Newtron şi beneficiază şi tu de cele mai moderne şi sigure tratamente!

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp