Tratamente stomatologice

Tehnologii

Piezotome

Cea mai nouă tehnologie stomatologică pentru tratamente precise, minim invazive.

Piezotome este un dispozitiv chirurgical cu ultrasunete folosit în chirurgia dentară, în special în cea premergătoare realizării implanturilor şi în intervenţiile parodontologice. Cu ajutorul lui putem rezolva o gamă largă de probleme legate de implantologie şi chirurgie oro-maxilo-facială, fără afectarea țesutului moale (gingia).   

Datorită combinaţiei sale de ultrasunete obişnuite necesare tratamentului convenţional, cu ultrasunete de mare putere pentru chirurgia osoasă, Piezotome reduce semnificativ traumele cauzate de intervenţii, comparativ cu tratamentele clasice. Acest lucru este posibil graţie faptului că semnalul ultrasonic permite relaxarea țesuturilor, obţinând o regenerare excelentă a celulelor, ceea ce duce la o vindecare mult mai rapidă.

Cu Piezotome reducem riscul de a pierde țesut osos în cadrul intervenţiilor laborioase și protejăm gingia de posibilele complicații postextracționale.

Principalele caracteristici: 

  • Asigură o intervenţie minim invazivă;
  • Datorită tăieturilor extrem de precise, reduce trauma şi oferă protecţie la nivelul țesutului gingival și osos;
  • Reduce riscul de complicaţii; 
  • Scade posibilitatea apariției tumefierii;
  • Reduce semnificativ durerea şi asigură o vindecare rapidă.

Fă acum o programare online la clinica dentară Crystal Dental Clinic să te bucuri de cele mai noi tehnologii stomatologice!

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp