Tratamente stomatologice

Tehnologii

TEHNOLGIA ENDORET ® (PRGF ®)

PRGF e tehnologia care garantează o compatibilitate de 100%, fiind o plasmă bogată în factori de creștere care se bazează pe obținerea unor preparate din proteinele recoltate din sângele tău. Factorii de creștere stimulează și grăbesc refacerea țesuturilor.

Cum functionează tehnologia Endoret ® (PRGF ®) ?
Când avem o rană, corpul nostru eliberează proteine care stimulează procesul de vindecare al acesteia. Cu tehnologia Endoret® (PRGF®) reușim să separăm din sânge plasma, care conține proteinele ce grăbesc procesul de regenerare. Îndată ce doza terapeutică este aplicată în zona unde este necesară vindecarea, procesul de regenerare este stimulat considerabil, se accelerează vindecarea țesuturilor și se scade riscul de inflamare al zonei implantate.


Pentru a obține acest proces este necesar să vi se recolteze o mică cantitate de sânge. Sângele recoltat este centrifugat și procesat pentru obținerea proteinelor necesare regenerării. Aceste proteine sunt apoi aplicate în zona unde stimularea regenerării țesutului este necesară.


Cum ne ajută tehnologia Endoret ® (PRGF®)?
Endoret ® (PRGF ®) grăbește vindecarea țesutului și procesul de regenerare reducând în același timp inflamarea și riscul de infecție sau complicatiille post chirurgicale. De asemeni durerea este diminuată iar pacientul poate folosi mult mai rapid funcția masticatorie, elimininadu-se neplăcerile.


Endoret ® (PRGF ®) este prima tehnologie, 100% autogenă. Datorită faptului că leucocitele nu sunt incluse în formulă, acțiunea pro-inflamatoare a acestora este înlăturată.


În cei peste 15 ani de studii și tratamente nu s-au observat efecte secundare nedorite ale acestei tehnologii.
Tehnologia Endoret ® (PRGF ®) și toate elementele și componentele sale au fost special dezvoltate de către departamentele Institutului Biotehnologic (BTI) pentru obținerea Plasmei bogată în factori de creștere Endoret ® (PRGF ®). Endoret ® (PRGF ®), singurul sistem cu certificări recunoscute internațional CE și FDA.


Tehnologia Endoret ® (PRGF ®) este singura tehnică care deține certificări pentru fiecare din următoarele aplicații:

  • sistemul de implanturi dentare; 
  • vindecarea ulcerelor venoase; 
  • consolidarea fracturilor de os și a grefelor osoase; 
  • fixarea protezelor pentru șold, genunchi etc. 
  • vătămări ale sistemului locomotor; 
  • tratamentul arsurilor și leziunilor de piele; 
  • întinerirea pielii; 
  • refacerea leziunilor de cornee.

Important:

Pentru efectuarea acestei proceduri nivelul colesterolului trebuie să se situeze în limitele normale sau să fie sub control medicamentos. Este recomandat să nu se consume alimente bogate în grăsimi cu câteva zile înainte de executarea procedurii. În ziua recoltării este indicat să se consume mai multe lichide, iar cu două ore înainte de executarea procedurii este interzis să se consume alimente solide.

Programează-te și îți explicăm mai multe despre tehnologia Endoret (PRFG).

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Email

Te-ar mai putea interesa:

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp