Tratamente dentare

Albirea dentară

De ce să aştepţi rezultatele, atunci când poţi avea dinţi mai albi acum? La Crystal Dental Clinic​​, poţi obţine un zâmbet cu până la 8 nuanţe mai alb într-o singură ședință de numai 45 de minute cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed

Tipuri de albire dentară disponibile la
Crystal Dental Clinic

01

Albire dentară profesionala cu laser

Albirea dentară profesională cu laser este un procedeu de albire efectuat la cabinetul stomatologic, în care se utilizează un laser special pentru a activa substanțele de albire aplicate pe dinți

02

Albire cu lampa cu lumina rece

Lampa Zoom Philips LED este un dispozitiv utilizat în procedura de albire dentară în cabinetul stomatologic. Acesta este un sistem avansat de albire dentară care utilizează tehnologia LED pentru a activa gelul de albire aplicat pe dinți.

Programează-te acum

Vei coborî de pe scaunul stomatologic cu un zâmbet instantaneu mai luminos şi mai încrezător.

Ce avantaje oferă albirea dentară?

 • Îmbunătățirea aspectului estetic: Albirea dentară poate îndepărta petele, decolorările și îngălbenirea dinților, oferindu-vă un zâmbet mai alb și mai luminos. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea aspectului general al dinților și la încrederea în sine.
 • Creșterea încrederii în sine: Un zâmbet frumos și alb poate avea un impact semnificativ asupra încrederii în sine și a stimei de sine. Odată cu obținerea unui zâmbet mai atrăgător, veți fi mai înclinați să zâmbiți și să interacționați cu încredere cu ceilalți.
 • Aspect mai tânăr: Dinții decolorați și îngălbeniți pot adăuga aspectului general un aer de îmbătrânire. Prin albirea dentară, puteți obține un aspect mai tânăr și mai vibrant, dând impresia de dinți mai sănătoși și mai strălucitori.
 • Rezultate rapide și vizibile: Albirea dentară oferă de obicei rezultate imediate și vizibile într-un timp relativ scurt. Acest lucru vă permite să vedeți rapid o îmbunătățire a culorii dinților și să obțineți un zâmbet mai atrăgător într-un mod convenabil.
 • Tratament neinvaziv: Albirea dentară este un tratament minim invaziv și non-chirurgical. Procedura implică aplicarea unui gel de albire pe suprafața dinților sau activarea gelului cu ajutorul unei lampi speciale, fără a necesita intervenții drastice sau proceduri dureroase.
 • Stimularea igienei orale: În timpul procesului de albire dentară, mulți pacienți devin mai conștienți de igiena orală și își intensifică rutina de îngrijire a dinților. Aceasta poate duce la o mai bună sănătate orală generală și la menținerea unui zâmbet sănătos pe termen lung.
 1.  
Poți avea un zâmbet frumos și sănătos, încredere în tine și o bună sănătate și igienă orală!

De ce să alegi albirea dentară profesională oferită de Crystal Dental Clinic?

 • Rezultate mai eficiente: Albirea dentară profesională are tendința de a oferi rezultate mai rapide și mai vizibile în comparație cu produsele de albire dentară de uz casnic. Procedura se efectuează cu produse de înaltă calitate și cu niveluri de concentrație adecvate ale substanțelor de albire, ceea ce duce la un efect mai puternic și la o schimbare mai evidentă a culorii dinților.

 • Supervizare medicală: În timpul procedurii de albire dentară profesională, stomatologul supraveghează întregul proces. Acest lucru asigură că tratamentul este sigur, eficient și adaptat nevoilor individuale ale pacientului. Stomatologul poate ajusta concentrația de substanțe de albire și durata tratamentului în funcție de condiția dinților și de sensibilitatea pacientului.

 • Personalizare: Albirea dentară profesională este adaptată în mod specific pentru fiecare pacient. Stomatologul evaluează culoarea actuală a dinților, decolorările și necesitățile individuale pentru a crea un plan de tratament personalizat. Astfel, se obțin rezultate optimizate și se evită efectele adverse nedorite.

 • Siguranță și minimizarea riscurilor: Procedura de albire dentară profesională se desfășoară într-un mediu controlat și steril, utilizând echipamente și produse de calitate superioară. Stomatologul are cunoștințe și experiență în gestionarea riscurilor și a potențialelor complicații. Astfel, se asigură un tratament sigur și minimizarea efectelor secundare nedorite.

 • Tratarea altor probleme dentare: În timpul unei ședințe de albire dentară profesională, stomatologul poate observa și evalua alte probleme dentare, cum ar fi cariile, sensibilitatea dentară sau afecțiunile gingivale. Astfel, se pot identifica și trata simultan și alte nevoi de sănătate orală.

Ce zic pacienții noștri despre experiența cu noi?

Programează-te acum

Dacă vii la o consultație, vei avea doar beneficii! Vei ști în primul rând ce trebuie să faci pentru un zâmbet excepțional! Gata cu zâmbetele stânjenite!

Articole din aceeași categorie:

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:30 – 14:30

Strada Olteni Nr. 10, Sector 3, București

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
 • 1x Volkswagen Taigo sau
 • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
 • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice