Tratamente stomatologice

Protetică dentară

Care sunt beneficiile acestui tratament?

  • ✔️ Restaurarea integrității arcadelor dentare
  • ✔️ Asigurarea unei bune funcționalități a aparatului dentomaxilar
  • ✔️ Și nu in ultimul rând, redă sau reface pentru pacient ”estetica zâmbetului“

Protetica dentară înseamnă refacerea dinților prin lucrări fixe: fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

Când se apelează la protetica dentară?

Atunci când avem unul sau mai mulţi dinţi lipsă, punţile dentare (pe dinti naturali sau pe implanturi) sunt o modalitate foarte bună de a înlocui spaţiile goale. Dinţii existenţi sunt utilizaţi pentru a crea literalmente un “pod” pentru a proteza zona în care dintele lipseşte. Protetica dentară înseamnă refacerea dinților prin lucrări fixe: fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

Ce materiale folosim

Punţile dentare sunt realizate din ceramică sau zirconiu-ceramică. Zirconiul înlocuieşte cu succes metalul din coroanele metalo-ceramice şi astfel culoarea lucrărilor protetice este aproape identică cu cea naturală.

Atunci când estetica dentară este prioritară, mai ales la dinţii frontali cu distrucţii majore, o coroană ceramică pe zirconiu este răspunsul pe care clinica noastră îl oferă. Zirconiul dentar este răspunsul şi pentru pacienţii care dezvoltă alergii la metale.

Lipsesc mai mulți dinți?

În cazul în care avem lipsă mai mulţi dinţi, vă prezentăm şi alternativa protezării cu coroane ceramice integrale E-MAX pe implanturi dentare. Ceramica presată E-MAX este stabilă coloristic, prezintă o transluciditate excelentă şi datorită lipsei altui substrat (metal sau zirconiu), trecerea dintre coroana şi ţesutul moale (gingia) este deosebit de estetică. Este inertă din punct de vedere chimic, biocompatibilă cu alte materiale de restaurare dentară şi rezistentă la abraziunea dentară.

Află mai multe despre protetică din clipul video de mai jos

Care sunt consecintele netratarii la timp a cariilor?

Cariile netratate avansează ducând la pierderi însemnate de substanţă dură dentară nemaifăcând posibilă refacerea dintelui printr-o simplă plombă. Se poate pierde chiar şi dintele apărând astfel o edentaţie ce poate duce la ineficienţă masticatorie, migrări ale dinţilor vecini şi antagonişti, tulburări de ocluzie, probleme parodontale şi nu în ultimul rând o estetică deficitară.


Care sunt rezultatele obtinute dupa protetica dentara?

Dinţii artificiali sunt confecţionaţi din material ceramic care poate reda forma şi culoarea dinţilor naturali păstrându-şi în timp aceste calităţi. Ceramica se realizează pe un suport de oxid de zirconiu pentru a-i mări rezistenţa.


Intră acum în legătură cu unul din medicii noștri specialiști în protetică dentară.

Programează-te acum!

Garanţia lucrării la clinica stomatologică Crystal Dental Clinic este de 2 ani şi intră in vigoare odată cu cimentarea provizorie a lucrării,  cu achitarea integrală a acesteia şi se menţine odată cu respectarea responsabilităţilor tale.

🦷 Tratament

🏷 Tarif

CONSULTAŢIE PROTETICĂ

250 RON

AMPRENTĂ ALGINAT

175 RON

ABLATIE/INDEPARTARE PUNTE/TREPANARE/ DINTE STALP/

175 RON

PROTEZA PARTIALA ACRILICA

1675 RON

PROTEZA SCHELETATA (include 2 capse sau 2 culise)

6355 RON

PROTEZA SCHELETATA PE TELESCOAPE (acrilat)

1530 RON

PROTEZA TOTALA ACRILICA

2890 RON

ALL ON 4/6 LUCRARE PROVIZORIE

19060 RON

ALL ON 4/6 DEFINITIVA (COMPOZIT PE STR TITAN )

22300 RON

ALL ON 4/6 LUCRARE DEFINITIVA (metaloceramica)

25410 RON

COROANA ZIRCONIU / EMAX

2420 RON

COROANA EMAX-I / ZIRCONIU -INSURUBATA/IMPLANT

3200 RON

COROANA PROVIZORIE CAD-CAM

520 RON

Medicii cu care vei face cunoștință

Dr. Daniela Badea

Dr. Claudia Anghel

protetica
Claude B.Fost pacient
Testimonial de la un client care a beneficiat de respectivul tratament aici. Testimonial de la un client care a beneficiat de respectivul tratament aici. Testimonial de la un client aici.

Medicii cu care vei face cunoștință

Dr. Daniela Badea

Dr. Claudia Anghel

Orice problemă întâmpinăm, găsim împreună cea mai bună soluție de tratament!

Bună!

Numele meu este Camelia și te voi contacta de îndată ce vei completa formularul ☺️

Programează-te

Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-ți achiziționa unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promoțiile noastre disponibile acum.

Whatsapp