Importanța microscopului și a lupelor de magnificare în tratarea cariilor

Utilizarea microscopului în tratarea cariilor are o importanță ridicată. Microscopul dentar ajută medicul să vizualizeze mult mai clar zona care cauzează probleme. Acest dispozitiv permite medicului stomatolog să vizualizeze o imagine cu până la  5 de ori mai clară asupra cariilor spre exemplu.

Care este cauza apariției cariilor dentare?

Apariția cariilor are cauze multiple, cum ar fi:

  • Igiena orală precară
  • Consumul de alimente bogate în zahăr
  • Fumatul
  • Problemele de sănătate precum diabetul

Deși în fază incipientă aceste afecțiuni dentare nu cauzează durere, descoperirea și tratarea cariilor cu microscop este foarte importantă. Acestea pot avea o evoluție rapidă și pot cauza inflamații acute sau chiar pierderea dintelui, în cazul în care nu se acționează la timp. Atunci când apare durerea este clar că avem de-a face cu o situație care s-a agravat. De multe ori durerea este însoțită de respirație urât mirositoare și de sângerări ale gingiei în timpul periajului dentar.

Tratarea cariilor cu microscop. De ce este una dintre cele mai eficiente metode?

Îndepărtarea cariilor cu ajutorul microscopului permite medicului să curețe în totalitate caria dentară. Astfel se pot conserva țesuturile dentare sănătoase. Tratarea cariilor cu microscop efectuată corect scade simțitor șansele ca aceasta să reapară.

La Crystal Dental Clinic utilizăm microscopul și magnificația pentru efectuarea tuturor obturațiile dentare dar și pentru finisarea (lustruirea) acestora. Ne dorim să oferim pacienților noștri servicii ireproșabile care să îi determine să adopte un stil de viață sănătos.

De ce utilizăm microscopul la Crystal Dental Clinic?

Microscopul dentar oferă numeroase avantaje în procesul terapeutic, mai ales în tratarea cariilor. Acest dispozitiv dentar permite medicului dentist să observe chiar și cele mai mici detalii în timpul tratamentului. Pentru a izola dintele ce urmează a fi tratat de ceilalți, se utilizează o folie din latex denumită sistem cu digă.

Dacă și tu îți dorești intervenții specializate în tratarea cariilor cu microscop care să preîntâmpine reapariția acestora, programează o consultație la Crystal Dental Clinic. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii profesioniste care să te ajute să uiți de disconfort.

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice