Tratamente stomatologice

Descoper─â tratamentele stomatologice din clinica Crystal Dental Clinic:

Copiii vor fi educa┼úi spre o igien─â dentar─â corect─â form├óndu-┼či obiceiuri s─ân─âtoase.

Implantologie

Medicii speciali╚Öti implantologi de la clinica Crystal Dental Clinic sunt dedica╚Ťi ╚Öi ├«╚Ťi pot oferi un implant sigur ╚Öi eficient.

parodontologie

Boala parodontal─â este una dintre cele mai r─âsp├óndite afec╚Ťiuni dentare la nivel global.

protetica

Zâmbetul tău merită tot ce-i mai bun!

Aten╚Ťia ╚Öi grija centrate pe nevoile, dorin╚Ťele ╚Öi temerile tale. Cam asta face o consulta╚Ťie de stomatologie la Crystal Dental Clinic.

chirurgie dentara

Chirurgia dentar─â se refer─â la un ansamblu de tratamente care presupun repararea ╚Öi realizarea unor corec╚Ťii la nivelul din╚Ťilor, gingiilor ╚Öi oaselor maxilare printr-o interven╚Ťie chirurgical─â.

estetica dentara

Pacien╚Ťii care au ales tratamente de estetic─â dentar─â ╚Öi-au ├«mbun─ât─â╚Ťit stima de sine ╚Öi cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi

Po╚Ťi avea un z├ómbet frumos ╚Öi s─ân─âtos, ├«ncredere ├«n tine ╚Öi o bun─â s─ân─âtate oral─â atunci c├ónd por╚Ťi aparat dentar.

profilaxie

Profilaxia dentară este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament.

endodontie

Tratamentul endodontic (cunoscut ╚Öi ca ÔÇ×tratamentul de canalÔÇŁ sau ÔÇ×scoaterea nervuluiÔÇŁ) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care trateaz─â ÔÇ×interiorul dinteluiÔÇŁ.

sigilare icon

Sigilarea ICON este indicat─â la persoanele cu risc cariogen mare.

Caria dentar─â reprezint─â cea mai r─âsp├óndit─â afec╚Ťiune la nivel mondial.

restaurare dentara

Tehnica restaur─ârii dentare este conceput─â special pentru a ajuta fiecare dintre pacien╚Ťii no╚Ötri s─â revin─â la o via╚Ť─â personal─â ╚Öi social─â confortabil─â ╚Öi fericit─â.

Bun─â!

Numele meu este Camelia ╚Öi te voi contacta de ├«ndat─â ce vei completa formularul Ôś║´ŞĆ

Programeaz─â-te

Prin intermediul acestui formular te po╚Ťi programa pentru un tratament stomatologic, pentru a-╚Ťi achizi╚Ťiona unul dintre abonamentele noastre sau pentru a beneficia de una dintre promo╚Ťiile noastre disponibile acum.

Whatsapp