Tratamente dentare

Sigilare ICON

Produs inovator pentru tratarea micro-invazivă a cariilor incipiente, fără a mai fi nevoie de folosirea instrumentelor rotative convenţionale.

Care sunt beneficiile unei
acestui tratament?

✔️ Metodă modernă, stopează evoluția petelor albe cretoase și a cariilor incipiente, aducând dintele la culoarea sa normală

✔️ Noninvazivă – nu afectează smalțul

✔️ Nedureroasă – o singură ședință de tratament

Programează-te acum

Sigilarea dintelui este o manoperă neinvazivă, complet nedureroasă, care nu presupune efectuarea anesteziei și de obicei nici folosirea frezelor.

Prioritatea ICON este reprezentată de conservarea ţesuturilor dentare integre. Cu noul Infiltrant Icon de la DMG, intrăm într-o nouă eră a tratamentului stomatologic.

Acum avem şansa de a trata şi elimina cariile incipiente folosind o tehnică nouă, care te va încânta cu siguranţă. Această tehnică elimină nevoia de a utiliza frezele, nu provoacă durere şi nu distruge ţesuturile sănătoase ale dinţilor. Prin utilizarea acestui produs vă oferim un tratament micro-invaziv. Sigilarea dintelui este o manoperă neinvazivă, complet nedureroasă, care nu presupune efectuarea anesteziei și de obicei nici folosirea frezelor.

Sigilarea este o tehnică foarte ușor de aplicat la copii, fiind foarte bine tolerată de aceștia. Condiția esențială pentru a beneficia de sigilare este ca dintele/dinții respectivi să nu prezinte nici un început de carie. Tehnica constă în efectuarea unui periaj riguros în cabinetul dentar, cu o pastă specială iar apoi se aplică gelul demineralizant. Ultima etapă este aplicarea sigilantului și polimerizarea acestuia cu o lampă cu lumină specială care-i permite să-și păstreze calitățile în timp.

Sigilarea este o tehnică foarte ușor de aplicat la copii, fiind foarte bine tolerată de aceștia.

Avantajele sigilării ICON:

Caria dentară este cauzată de către acizii rezultaţi din metabolizarea (digestia) alimentelor de către bacteriile ce trăiesc în placa bacteriană (stratul albicios ce se formează pe dinţi după câteva ore de la ingestia alimentelor). Periajul dentar îndepărtează acest strat de pe dinţi, ajutând la prevenirea cariei. Problema este că pe o suprafaţă cu sanţuri şi fosete foarte adânci, periajul este ineficient.

Sigilantul aplicat în şanţuri transformă suprafaţa foarte abruptă a dintelui într-un relief mult mai domol şi lucios, favorabil autocurăţirii şi mult mai accesibil periuţei dentare, resturile alimentare nemaiavând unde să se ascundă. Un alt aspect este faptul că acolo unde există şanţuri adânci, smalţul este mai subţire şi bacteriile au mai puţin de străbătut până în dentină, aşa că sigilantul aplicat îngroaşă peretele de smalţ în acea zonă, îngreunând şi mai mult accesul acestora.

Compozitul fluid aplicat ca sigilant are în compoziţie substanţe antibacteriene pe bază de fluor ce se eliberează încontinuu pe o perioadă îndelungată, având un şi mai mare rol protector şi scăzând şi mai mult riscul măselei de a se caria.

Durata de viață a unei sigilări ICON

O sigilare ce rămâne intactă pentru 2-3 ani este apreciată de către medici ca fiind un succes, însă dacă sigilantul necesită reparaţie mai devreme de 2 ani nu considerăm neapărat un eşec. Datorită grosimii stratului aplicat, sigilarea este predispusă fracturilor mai mult decât plombele obişnuite. Pentru a asigura buna protecţie a dinţilor sunt necesare vizite periodice semestriale în care medicul stomatolog verifică integritatea sigilărilor.

Programează-te acum pentru o beneficia de sigilarea ICON.

Ce zic pacienții noștri despre experiența cu noi?

Programează-te acum

Sigilarea dintelui este o manoperă neinvazivă, complet nedureroasă, care nu presupune efectuarea anesteziei și de obicei nici folosirea frezelor.

SIGILARE ICON - prețuri

TRATAMENT DENTAR PREȚ
Sigilare dinte (lapte / permanent) 290 LEI
Sigilare Icon distal 315 LEI
Sigilare Icon lingual 315 LEI
Sigilare Icon mezial 315 LEI
Sigilare Icon vestibular 315 LEI

Articole din aceeași categorie:

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:30 – 14:30

Strada Olteni Nr. 10, Sector 3, București

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice