Tratamente dentare

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă de diagnosticarea, tratamentul și intervențiile chirurgicale asupra afecțiunilor și problemelor dentare și maxilofaciale. Aceasta implică proceduri chirurgicale care vizează îndepărtarea dinților afectați, tratamentul bolilor parodontale, inserarea implanturilor dentare, corectarea anomaliilor dentare și faciale, precum și alte intervenții chirurgicale orale.

Chirurgia dentară poate include următoarele proceduri:

01

Extracția dentară

Îndepărtarea dinților afectați, deteriorați sau impactați, precum și extracția dinților de minte (molarul de minte) sau a dinților supranumerari (dinți în plus).

02

Chirurgia parodontală

Tratamentul afecțiunilor gingivale și ale țesuturilor de susținere ale dinților, precum gingivita sau boala parodontală avansată. Aceste proceduri pot include curățarea radiculară, eliminarea pungilor parodontale sau regenerarea țesuturilor pierdute.

03

Chirurgia endodontică

Intervenții chirurgicale realizate la nivelul rădăcinii dintelui pentru tratarea afecțiunilor endodontice, cum ar fi îndepărtarea chisturilor sau a leziunilor apicale.

04

Implantologie dentară

Inserarea implanturilor dentare în osul maxilarului sau al mandibulei pentru înlocuirea dinților lipsă și restaurarea funcției dentare.

05

Chirurgia ortodontică

Corectarea anomaliilor dento-maxilare prin intermediul intervențiilor chirurgicale, cum ar fi alungirea sau scurtarea maxilarului sau mandibulei pentru a obține o aliniere corespunzătoare a dinților și a maxilarelor.

06

Chirurgia maxilofacială

Intervenții chirurgicale complexe pentru tratarea afecțiunilor și traumatismelor faciale, inclusiv a defectelor congenitale, a fracturilor maxilare sau a tumorilor maxilofaciale.

Programează-te acum

Dacă vii la o consultație, vei avea doar beneficii! Vei ști în primul rând ce trebuie să faci pentru un zâmbet excepțional! Gata cu zâmbetele stânjenite!

Trebuie să apelezi la chirurgie dentară
pentru a rezolva o afecțiune?

La Crystal Dental Clinic orice tratament stomatologic este lipsit de dureri! Datorită progreselor realizate în stomatologia maxilo-facială vei beneficia atât de folosirea unor tehnici și materiale noi, cât și de utilizarea anesteziei locoregionale și generale.

Când apar situațiile în care este nevoie
de o intervenție chirurgicală?

Proceduri ca sinus lifting, adiţie osoasă cu inserare de implanturi, rezecţii apicale, implanturi cu încărcare imediată sau extracţii molari de minte incluşi sunt intervenţii de rutină în clinica noastră.

După intervenţiile chirurgicale în cadrul clinicii, garantăm un timp de vindecare mai rapid şi disconfort aproape inexistent, cu ajutorul tehnicii PRGF ®-Endoret ®, ceea ce înseamnă regenerarea şi accelerarea vindecării ţesutului prin activarea trombocitelor pacientului. Trombocitele sunt produse din sângele pacientului printr-un simplu procedeu: este nevoie de o mostră din sângele pacientului şi aparatură specializată care poate produce PRGF.

Regenerarea ţesutului are loc fără efecte adverse pe termen lung, reducând semnificativ timpul de recuperare al fracturilor şi al operaţiilor efectuate, având rezultate extraordinare şi în alte afecţiuni patologice. 

Avantaje ale tehnologiei:

  • Eliminarea efectelor adverse
  • Biocompatibilitate 100%, fiind obţinută din sângele pacientului
  • Vindecarea şi regenerarea sunt dovedite ştiinţific
  • Prima tehnologie ce garantează o compatibilitate de 100% din medicina dentară
  • Măreşte rata de succes în tratamentele cu implanturi dentare.

De ce să apelezi la Crystal Dental Clinic
pentru chirurgie dentară?

Medicii noștri stomatologi îți oferă servicii de chirurgie orală la cele mai înalte standarde. Experiența și tehnologia folosită face ca tu să te bucuri de un rezultat sigur, eficient, așa cum ți-ai dorit

Ce zic pacienții noștri despre experiența cu noi?

Programează-te acum

Dacă vii la o consultație, vei avea doar beneficii! Vei ști în primul rând ce trebuie să faci pentru un zâmbet excepțional! Gata cu zâmbetele stânjenite!

CHIRURGIE DENTARĂ - prețuri

TRATAMENT DENTAR PREȚ
Consultaţie chirurgie 250 LEI
Extractie dinte pluriradicular 490 LEI
Extractie molar de minte 690 LEI
Extractie dinte de lapte 280 LEI
Extractie dinte de lapte in scop ortodontic 250 LEI
~prgf aplicare (include si kitul de recoltare) 1 200 LEI

Descoperă specialiștii în chirurgie dentară
de la Crystal Dental Clinic

Dr. Ema Ilișescu

Chirurgie

Vezi detalii medic

Dr. Mircea Bâldea

Chirurgie, Implantologie

Programează-te

Dr. Ema Ilișescu

Chirurgie

Vezi detalii medic

Dr. Mircea Bâldea

Chirurgie, Implantologie

Programează-te

Articole din aceeași categorie:

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:30 – 14:30

Strada Olteni Nr. 10, Sector 3, București

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice