Zâmbetul schimbă totul!

Şi cum ar fi ca şi pe durata procesului de îndreptare a dinţilor să poţi zâmbi fără nicio ezitare?

Acum se poate, cu noile aparate Invisalign!

Ştim că atunci când decizi să urmezi un tratament pentru îndreptarea dinţilor, cea mai mare problemă o reprezintă aspectul fizic şi felul în care te gândești că îți poate influenţa viața în continuare. Tehnologia dentară a evoluat însă şi chiar dacă şi aparatele clasice sunt din în ce mai puţin vizibile, există acum o soluţie inovatoare, care te scapă total de această neplăcere: Aparatele dentare invizibile Invisalign.

Invisalign

Este rezultatul inovaţiei, studiilor clinice şi tehnologiei stomatologice, la un loc. Nu are sârme şi brackeți, precum aparatele dentare fixe şi poate fi scos atunci când ai nevoie. Practic, este constituit dintr-o serie de aliniatori detaşabili transparenţi, sub presiunea cărora dinţii încep să migreze puţin câte puţin, deplasându-se spre poziţia finală proiectată. Are structura unor gutiere şi este total transparent. Prin tehnologia 3D computerizată, reconstituim planul de tratament şi poţi vedea evoluţia de la început până la final, chiar înainte de a începe tratamentul.

Aliniatoarele se înlocuiesc la un interval de două săptămâni şi trebuie purtat aproximativ 20 ore pe zi.  Pe parcursul tratamentului vei purta mai multe seturi de aliniatori, pe care ți le vei schimba singur, o dată la 2 săptămâni, eliminând astfel şi timpul petrecut la fiecare vizită la clinica stomatologică.

Pe lângă faptul că nu se vede, aparatul dentar Invisalign poate fi îndepărtat pe perioada meselor, la evenimentele importante din viața ta, astfel încât activitatea ta socială să fie la fel ca înainte. În plus, poţi mânca orice şi poţi menţine o bună igiena orală.

Durata unui tratament cu aparatele Invisalign diferă de la o persoană la altă, în funcţie de complexitate, de la 1 la 2 ani. 

Invisalign tratează o serie de probleme legate de îndreptarea dinţilor, de la deplasări minore ale acestora, la cazuri mai complexe.

Pentru a afla dacă aparatul dentar Invisalign e potrivit şi pentru tine, te aşteptăm la o consultaţie de specialitate.

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice