Stomatologie copii

Sănătatea dentară a celor mici reprezintă principala grijă a fiecărui părinte.

Pentru a oferi copiilor noştri o sănătate orală cât mai bună, este necesar să prevenim eventualele afecţiuni, chiar de la cele mai fragede vârste, respectând câteva măsuri simple şi accesibile: igiena buco-dentară, igiena alimentației, fluorizarea, sigilarea fisurilor și fosetelor, tratamentul precoce al cariilor incipiente la copii. 

Este recomandat

Ca prima vizită la cabinetul stomatologic să aibă loc odată cu apariţia primilor dinţi, pentru a ne asigura că dentiţia se dezvoltă în mod corect, putând anticipa astfel eventualele probleme dentare la copii.

De asemenea, este deosebit de important să acordăm o atenţie specială şi să tratăm dinţii de lapte ai celor mici atunci când este necesar. Chiar dacă aceștia se vor schimba, netratându-i în timp util pot apărea complicaţii. 

O altă măsură ce ajută la păstrarea sănătăţii dentare la copii este fluorizarea, care poate fi efectuată acasă, ori în cadrul clinicii. Una dintre cele mai moderne metode ce contribuie semnificativ la prevenirea apariţiei cariilor, este sigilarea dentară pe care o recomandăm a se efectua imediat ce dinţii permanenţi şi-au făcut apariţia.

Controalele dentare periodice

Ne ajută să depistăm cariile dentare într-o fază incipientă, putând astfel acţiona rapid. Cu blândeţe şi răbdare, medicii noştri vă vor oferi toate informaţiile pentru o sănătate orală excelentă, stomatologia de copii fiind unul dintre aspectele esențiale ale clinicii dentare Crystal Dental Clinic.

Pentru ca fiecare vizită să fie cât mai plăcută, îți punem la dispoziţie cele mai noi tehnici de inhalosedare şi sedare profundă, ideale mai ales pentru copiii foarte mici sau necooperanţi. Experienţa este una relaxantă, iar tratamentul stomatologic se desfăşoară în condiţii optime.

La clinica Crystal Dental Clinic copiii cu vârsta de până la 2 ani beneficiază de consultaţie iniţială gratuită!

Solicită şi tu o programare pentru copilul tău şi asigură-i un zâmbet sănătos şi frumos!

Recomandări Crystal Dental Clinic:

Achiziționează un Abonament Crystal
și poți câștiga:
  • 1x Volkswagen Taigo sau
  • 1x Voucher de 15.000 lei pentru un tratament SPARK sau
  • 5x Irigatoare orale OralB

Achiziționează un Abonament Crystal și poți câștiga:

1x Volkswagen Taigo

1x Voucher de 15.000 lei pentru

un tratament SPARK

5x Irigatoare orale OralB

Programări telefonice